Horoscop - DRAGOSTE, duminică, 3 iulie. O zodie trebuie să fie atntă la semnalele celui de lângă ea

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Jonas Weckschmied
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Jonas Weckschmied

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Semnalele amestecate pot fi greu de navigat fără să îți iei timp să înțelegi lucrurile. Veți dori să vă asigurați că puneți întrebări clarificatoare astăzi. Încercați să nu săriți la concluzii pripite.

Taur

Chestiunile legate de bani pot fi un domeniu tensionat în care tu și partenerul tău simțiți că mergeți amândoi la risc. Nu lăsați să treacă ziua fără să rezolvați supărările și dificultățile dintre voi. Fă un efort pentru a te întâlni cu celălalt semnificativ la jumătatea drumului.

Gemeni

 Vei dori să fii atent să nu depășești limitele în numele iubirii. Fii atent la limbajul corpului și la semnalele care sunt arătate, dar nu sunt spuse cu voce tare.

Rac

Faceți un efort suplimentar, iar cineva s-ar putea să vă aprecieze efortul, dar să nu vi-l întoarcă. Acest lucru ar putea duce la sentimente rănite, dar încercați să nu luați lucrurile personal. Uneori, o persoană duce o luptă interioară despre care nu știți.

Leu

Viața ta romantică poate avea impresia că nu se îndreaptă rapid spre nicăieri, dar acesta este momentul perfect pentru a te concentra pe munca ta interioară. Întâlnește-te cu tine însuți. Bucură-te de această etapă de existență liniștită și cultivă un sentiment puternic de iubire de sine.

Fecioară

Îngrijirea de sine este mult întârziată și este bine pentru tine să petreci ceva timp făcând lucruri pe care le iubești și pe care nu ai mai avut ocazia să le faci de ceva vreme. Fă câteva comisioane personale, cum ar fi o tunsoare sau o vizită la salonul de manichiură. Te vei simți ca un milion de dolari și vei fi gata să ieși în oraș și să te distrezi.

Balanță

Sunteți în centrul atenției astăzi, cu o varietate de persoane care își arată interesul. Poți alege, Balanță, cu cine vrei să te întâlnești sau să discuți. Bucură-te de tine însuți, nu te arunca prea repede într-un angajament până când nu ești pregătit.

Scorpion

Dragostea este aici, Scorpion, iar pasiunea pe care o simți în inima ta crește. Intri într-un moment în care inima ta prinde viață și totul ar putea fi din cauza unei persoane speciale - un prieten cu promisiunea de a deveni mult mai mult.

Săgetător

Romantismul se poate simți ca o amintire din trecutul îndepărtat, dar ochii tăi privesc în direcția greșită. La orizont, există o persoană încântătoare care te așteaptă doar pe tine. Floarea iubirii se pregătește să înflorească, așa că pregătește-te pentru ea gândind pozitiv.

Capricorn

Te grăbești să tragi concluzii pripite? S-ar putea să ți se pară atât de ușor să presupui că cineva este pe aceeași lungime de undă cu tine. Aveți grijă să nu vă proiectați gândurile și acțiunile asupra altcuiva. Luați-i pe ceilalți pentru ceea ce sunt. Nu presupuneți nimic.

Vărsător

Este timpul să sari din nou în piscina de întâlniri, Vărsătorule. Ai petrecut prea mult timp pe margine. Bagă un deget de la picior în apele iubirii pentru a testa dacă trebuie, dar nu-ți fie teamă să ieși să înoți. Ești pregătit.

Pești

Ascultă-ți inima, Pești. Ai un suflet uimitor, care este larg deschis pentru a iubi și pentru a te dărui cu generozitate. De prea multe ori ți-ai ascuns adâncimile pasiunii tale din teamă, dar acum este momentul să arăți cât de uimitor ești în a-i iubi bine pe ceilalți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel