Horoscop - DRAGOSTE, duminică, 23 octombrie. Iubirea va renaște pentru o ZODIE

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Chiar dacă ai impresia că o persoană este doar un prieten, emoțiile se manifestă astăzi, dându-ți senzația că s-ar putea să se dezvolte ceva mai mult. Un fost prieten ar putea să-ți răscolească inima. Poate fi surprinzător să te gândești că dragostea pe care o credeai moartă a renăscut, dar deocamdată, inima știe ce vrea.

Taur

Pe măsură ce Venus continuă să activeze sectorul angajamentului din harta ta pe parcursul lunii în care Venus se află în Scorpion, temerile legate de angajament vor trece pe locul secundar în fața dorinței. Pentru a fi complet sincer cu tine însuți, va trebui să-ți cercetezi inima înainte de a spune nu posibilității de a iubi.

Gemeni

Niciodată nu este prea devreme să începi să mergi la terapie cu o persoană pe care ești interesat să o cunoști. Vei considera că este util să fii proactiv în relația ta înainte ca problemele să înceapă să se manifeste.

Rac

Un pic de romantism merge foarte departe, pe măsură ce devii mai pasionat de persoana cu care te întâlnești. Atunci când întâlnești o persoană pe care simți că o cunoști de ani de zile, este greu să îți imaginezi că relația voastră nu este sortită. S-ar putea să fie, dar acordați-vă timp pentru a vedea încotro se îndreaptă lucrurile.

Leu

Astăzi, cineva ar putea decide să vă împărtășească un amănunt din istoria familiei care v-ar putea surprinde. Fiecare familie are secrete, iar faptul că știi sau nu care sunt acestea depinde de relația ta cu ceilalți.

Fecioară

Atunci când întâlnești pe cineva și începi să prinzi sentimente, s-ar putea să decizi că este timpul să vezi despre ce este vorba, căutând în rețelele lor sociale. Este posibil să dezgropați câteva lucruri care dezvăluie părți din viața lor care vă fac să vă întrebați care este povestea lor de fond. Nu vă fie rușine să recunoașteți că ați pândit, este o modalitate de a vă proteja atunci când vă întâlniți cu cineva nou.

Balanță

Atunci când cineva vă oferă un cadou, este ușor să vă atașați de acel obiect. Atribuiți o valoare sentimentală cadoului pe care vi-l oferă o persoană. Deși mărturiile iubirii unei persoane sunt o comoară, amintiți-vă întotdeauna că ceea ce contează este persoana și relația mai presus de lucruri.

Scorpion

Cunoaște-te pe tine însuți, Scorpionule. Atunci când ești într-o relație cu o persoană, poți deveni atât de concentrat pe relația în sine încât uiți părți din cine ești. Asigură-te că îți hrănești dorințele și nevoile. Nu vrei să te pierzi în altul de dragul iubirii.

Săgetător

S-ar putea să descoperiți că vă place să fiți independent și pe cont propriu. Ideea de a fi într-o relație angajată pe termen lung s-ar putea chiar să vă sperie. Preferi să ai timpul tău pentru mine, iar nevoia de a-l împărți cu cineva ar putea fi resimțită mai degrabă ca o distragere a atenției.

Capricorn

Un prieten îți dezvăluie ceva neașteptat despre iubitul tău. Ultimul lucru pe care vreți să îl simțiți este că ați fost ultimul care a aflat. S-ar putea să fi fost acolo, dar nu ați văzut. Să vezi lucrurile acum poate face toată diferența.

Vărsător

Îți dorești să te simți respectat și de aceea vei dori să auzi asta în vocea celui pe care îl iubești și să o vezi în acțiunile sale.

Pești

Convingerile tale sunt esențiale pentru cine ești și, deși nu te deranjează dacă partenerul tău are o părere diferită, ai prefera ca acesta să înțeleagă întotdeauna că ai dreptul la propriul punct de vedere.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel