Horoscop - DRAGOSTE, duminică, 14 august. O ZODIE are nevoie de o schimbare

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Nathan Dumlao
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Nathan Dumlao

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Dragostea necesită răbdare. Berbec. Cu fiecare experiență pe care o ai cu cineva pe care îl iubești (și cu cineva cu care nu vezi să te conectezi), dobândești niște cunoștințe care te pot ajuta să înveți cum să trăiești și să iubești din nou, dar într-un mod mai bun.

Taur

Găsește un echilibru în viața ta amoroasă, Taur. Fii dispus să faci schimbări care sunt inconfortabile, dar necesare. A face ceva diferit necesită mult curaj și îndrăzneală. Sapă în inima ta pentru a găsi ceea ce ai nevoie.

Gemeni

Iubește-i pe ceilalți, Gemeni, chiar și atunci când simți că nu mai poți. Nu întotdeauna vei iubi și vei avea grijă de oameni așa cum îți dorești. Este nevoie de timp pentru a învăța cum să iubești bine. Exersează des, pentru că asta va face ca în cele din urmă să fie perfect.

Rac

Ai simțul umorului, Rac. Râsul poate fi un beneficiu pentru o relație care trece prin momente dificile. Atunci când simți că nu poți face compromisuri într-o problemă, un pic de umor te poate ajuta să vezi că problema nu este cealaltă persoană, ci situația.

Leu

Lucrați la stima de sine, chiar dacă credeți că nu este nevoie. Nimic nu te va afecta în dragoste atunci când ți-ai făcut munca interioară și ai căpătat curajul de care ai nevoie. În schimb, te vei simți încrezătoare să faci față oricărei probleme și chiar vei fi încântată să vezi ce îți rezervă viitorul.

Fecioară

Îndoielile dispar atunci când știi că ești cu persoana potrivită, Fecioară. Iubirea este o călătorie, iar când ai acel sentiment de a te întoarce acasă și de a fi în preajma sufletului tău pereche, știi că lucrurile vor merge bine pentru amândoi.

Balanță

Iubirea vine din abundență, așa că, dacă simți că nu este nimic aici, s-ar putea să nu fii îndrăgostit. Nu te agăța de o relație pentru că este convenabil sau te simți în siguranță. Fii acolo pentru că ei îți umplu inima de bucurie și vrei să faci același lucru pentru ei.

Scorpion

Atunci când iubești pe cineva din toată inima, găsești o cale de a persevera. Învățați să iertați și să renunțați la lucruri. Nu porți ranchiună și vezi un motiv pentru a construi punți și a nu crea distanțe inutile.

Săgetător

Iubirea aduce cu ea pacea, Săgetătorule. Astăzi, roagă-te pentru tipul de iubire de care ai nevoie în lumea ta. Dacă este vorba de iubire de sine sau dacă ești în căutarea iubirii altcuiva, adresează o petiție puterilor care sunt. Persoana ta se gândește și la tine, iar dorințele voastre se potrivesc cu energia celuilalt.

Capricorn

Dragostea și vina nu merg bine împreună, Capricorn. Atunci când te simți negativ, incompatibil sau nealiniat cu partenerul tău, fii atent la ceea ce se întâmplă. Poți crede că relația este menită să fie, dar dacă mai multe semnale îți spun că există probleme, fii atent. Este întotdeauna bine să lucrezi la ceea ce treci și să te dezvolți ca și cuplu.

Vărsător

Nu ești un ratat pentru că lucrurile nu au funcționat. S-ar putea să nu fiți pregătit să aveți o familie sau să intrați într-o relație serioasă. S-ar putea să aveți nevoie de mai mult timp pentru a vă recupera după o durere de inimă și pentru a vă vindeca. S-ar putea să ai nevoie de puțin mai mult timp, iar asta este în regulă atâta timp cât ești sincer cu tine însuți și nu conduci pe cineva de teama de a te simți singur.

Pești

Înghițirea mândriei poate fi un lucru bun, Pești. O dulceață vine odată cu umilința și dorința de a recunoaște că greșești. Celălalt semnificativ va ști că intențiile tale sunt pure și va admira faptul că lucrezi pentru a fi tipul de persoană în care poate avea încredere cu inima.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel