Horopscop lunar, iunie 2023. Schimbări MAJORE pentru o zodie!

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Nelly Antoniadou
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Nelly Antoniadou

Previziuni astrale pentru fiecare semn zodiacal, luna iunie 2023. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Pentru prima dată după mult timp, veți recunoaște ceva pentru voi înșivă: sunteți îndrăgostiți. Și, atunci când te îndrăgostești, Berbec, de obicei te îndrăgostești tare, iar asta vei face în luna iunie 2023. Ai experiență în dragoste, așa că o vei lua încet și vei "simți lucrurile" înainte de a-ți pune complet inima la bătaie, dar, în secret, vei dori să o iei cu această persoană nouă și frumoasă din viața ta. Iubirea este ceea ce înseamnă luna iunie pentru tine ... și era și timpul, nu-i așa?

Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Dacă îți pui mintea la treabă, poți reuși, iar acum simți acest lucru un pic mai puternic, pentru că ai ajuns să realizezi că ai fost mult prea leneșă, iar acum este momentul să acționezi, nu să gândești. Eziți de la mișcările impulsive, dar luna iunie te aduce la realitatea că trebuie să faci o planificare serioasă. Viața ta amoroasă este atât de bună încât te-a făcut leneș în alte domenii și, deși ai vrea să ridici din umeri, vei avea sentimentul real și adevărat că, dacă nu ești mai activ, vei pierde ceva care ar putea să-ți schimbe viața în bine. Treci la treabă, Taur! Luna iunie îți oferă Marea Opțiune.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Este oficial: ești pregătit pentru schimbare.. Sezonul Gemenilor te-a încărcat ca un fulger, iar acum că a venit solstițiul de vară, cu sezonul Racului care vine în forță, ești gata să îți echilibrezi energia cu rezistență emoțională. Nu mai ești intimidată de schimbare sau de iubire, ceea ce înseamnă că nu mai ai în tine să judeci continuu oamenii. Ai construit un zid în jurul tău, dând vina pe alții, iar în luna iunie a anului 23, vei dărâma acest zid și vei apuca viața pentru tot ceea ce valorează. O singură viață de trăit! Țintește sus!


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Pentru că ești o persoană atât de emotivă, te-ai dat înapoi de la a-ți trăi cu adevărat viața de teamă că ceva sau cineva te va răni inevitabil. Ei bine, bine ai venit în viața de pe Pământ, Rac. Este îndrăzneț, greu și imposibil de abordat uneori, dar asta este tot ce avem, iar pentru tine va deveni foarte clar că trebuie să faci o schimbare în viața ta dacă vrei să o numești viață. Trebuie să ieși acolo și să acumulezi experiență, iar asta este exact ceea ce îți va spune inima ta să faci - gata cu această victimizare autocompătimitoare. Sunteți gata să vă asumați o șansă și veți reuși cu brio.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Deciziile proaste te-au dus într-un loc în care recunoști că ai nevoie de alți oameni în viața ta, dar că "a face totul singur" este o treabă destul de imposibilă. În cursul lunii iunie 2023, vei recunoaște că ești vulnerabilă și, de îndată ce îți vei asuma acest lucru, vei descoperi că prietenii sunt mai agreabili și că viața ta amoroasă se simte mai liberă și pare să aibă mult mai multe speranțe. Ai vrut să fii puternic în fața pericolului, dar cine are nevoie de o astfel de presiune? Vei prelua mantia Leului și vei deveni persoana regală pe care știi că ești în iunie 2023. Nu o poți face singur și nici nu ar trebui să o faci.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)


Pentru prima dată în acest an, simți că ești respectat la locul de muncă. Este mult pentru tine, având în vedere că te-ai simțit atât de abătut de modul în care ai fost tratat și, cu toate acestea, luna iunie pare să aducă fie oameni noi cu care să lucrezi, fie condiții noi care îți fac viața mai ușoară.

Te simți atât de bine în viața personală, încât faptul că lucrurile îți merg bine la locul de muncă pare doar o prelungire a norocului tău. Obișnuiai să te bazezi pe viața ta amoroasă ca fiind singurul lucru pe care îl puteai numi "solid", dar se pare că luna iunie este pe cale să adune multe alte situații norocoase peste tine. Deschide-te la această abundență, Fecioară.


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)


Luna iunie este aproape stereotipică pentru tine, deoarece este vorba despre o nouă dragoste și un romantism incredibil. Ești cea norocoasă în această lună, Balanță, iar acest lucru ar putea însemna că ești pe cale să te îndrăgostești de cineva despre care crezi că este răspunsul la toate întrebările tale. Viața este bună și nu este vorba că această nouă persoană este ideală, ci că este potrivită pentru tine.

Nu sunt oameni perfecți, și nici tu nu ești, dar experiența te-a învățat să ai răbdare, iar atunci când te afli în prezența acestei noi iubiri, vei descoperi că orice provocări pe care le ai sunt ceva din care poți învăța lecții minunate. Vei împărtăși o relație de reciprocitate cu cineva care îți predă cursuri extraordinare.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)


Așa cum se întâmplă cu această lună de mijloc a lunii iunie, așa se întâmplă și cu simțul tău de echilibru. Știi că ai de ales și alegi ceea ce este corect. Ești foarte inteligent în această perioadă, Scorpionule, iar acum poți lua decizii clare, bazate pe experiență și pe cunoștințe adevărate.

Poți împărtăși cu ușurință bogăția înțelepciunii tale și vei fi un bun prieten pentru cineva care are nevoie. Viața ta amoroasă nu promite nicio problemă, ceea ce te liniștește. Viața este bine echilibrată și nu există amenințarea unei supărări care să vină la tine în orice moment prea curând. Totul este bine pentru tine în luna iunie a anului 2023.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Luna iunie prezintă ocazia perfectă de a vă arăta din ce sunteți făcut și, într-un fel, ați avut nevoie de acest tip de provocare. Nu este nimic înfricoșător aici, doar noi căi de parcurs și ceva necunoscut. Necunoscutul te atrage și îți trezește mintea, iar tu vrei mai mult.

Sunteți un vânător de cunoștințe în această perioadă și vă place să analizați spiritul și știința. Luna iunie este pentru dobândirea de cunoștințe, înțelepciune, echilibru și comportament ferm. Vei lua decizii care îți vor schimba viața în această lună și vei lua anumite chestiuni suficient de în serios pentru a-ți asuma responsabilitatea pentru ele. Este timpul să dai dovadă de putere în minte și în corp și vei face exact asta.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Luna iunie începe cu regretul unor decizii, dar abilitatea ta naturală de a trece peste emoții va avea câștig de cauză, pe măsură ce te vei împăca cu viața ta "așa cum este". Da, ai făcut greșeli, dar ești încă aici și îți poți trăi viața cu sârguință și cu speranță. Așa te schimbă în bine luna iunie... paharul va fi văzut pe jumătate plin, iar tu nu vezi niciun motiv pentru care nu poate fi complet plin. Nu mai ești legat de trecut și de regretele care caută să te doboare. Nu mai vezi niciun motiv pentru a te încătușa de amintirile rele. Simțiți că aveți această singură viață de trăit, așa că este timpul să vă apucați de treabă și să o trăiți din plin. Asta îți aduce luna iunie, Capricorn.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna iunie îți dă ideea că ești cu adevărat pe muchie de cuțit în legătură cu ceva și că va fi nevoie de o revoluție pentru a te face să mergi într-o parte sau alta. Și, bineînțeles, acea revoluție ține de capacitatea ta de a sări la ea și de a o face să se întâmple. Ți-ai dat seama că nimeni din această lume nu vine să te salveze și nici nu ar trebui să o facă.

 Tu ești cel care-ți trăiești viața, iar în cursul lunii iunie 2023, vei realiza că, dacă vrei ca această viață să fie bună, va trebui să profiți de această zi și să-ți asumi responsabilitatea pentru ea. Da, este greu, dar este ca la naștere. Ai nevoie de această schimbare masivă în viața ta și te vei șoca pe tine însuți făcând-o să se întâmple. Vărsătorule, îți va aduce bucurie și râs când vei descoperi cât de puternic ești.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Dacă ai simțit că ai fost aruncat de pe curs în luna precedentă, vei deveni foarte ms deși ți se oferă o șansă în timpul lunii iunie. În dragoste, ca și în viață, nu vei mai vedea motivul pentru care suferi. S-ar putea să te fi simțit tulbure la început, când a început tranzitul lunii, dar în jurul datei de 15 iunie, vei începe să vezi totul cu ochiul liber.

Știi ce ai de făcut și, având în vedere acest lucru, tu vei fi cel care-ți va salva viața. Viața ți se pare prețioasă și nu mai vrei să pierzi timpul. S-ar putea să constați că ești gata să te angajezi într-o relație sau că nu mai vrei să pierzi timpul la un loc de muncă care nu te mai interesează. Vin schimbări mari, iar tu ești cel care le face să se întâmple.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel