Horia Moculescu și Marius Moga, scandal de proporții. De la ce a pornit totul: ”Doar a profitat de imaginea și de numele meu”

Data publicării:
Horia Moculescu și Marius Moga, sursa facebook
Descriere foto: Horia Moculescu și Marius Moga, sursa facebook

Un nou scandal a luat naștere în showbizul românesc. Horia Moculescu și Marius Moga își aruncă acuzații grave.

În anul 2014, Horia Moculescu și Marius Moga au scos împreună una dintre cele mai apreciate piese, în colaborare cu  și What’S UP, ”Tânăr și nebun”, care a strâns milioane de vizualizări.  Videoclipul, realizat de fratele lui Moga, Iulian Moga, filmat în mai multe locații din București a avut un real succes. Deși succesul piesei trebuia să-i apropie, aceștia au ajuns la cuțite, motivul fiind unul banal. Mai exact,  punctualitatea, apoi s-au conturat alte neplăceri, care s-au transformat într-unele mult mai grave.

„What’S Up și Marius Moga sunt niște băieți extraordinar de agreabili, dar le lipsește cu desăvârșire punctualitatea”, spunea Horia Moculescu la Antena Stars.

„Horia ne-a zis: – Nu pot să vin la clip, pentru că e meciul Stelei – ”, a replicat What’S Up.

„What’S Up este tânăr și nebun și așa o să rămână toată viață, iar Horia Moculescu este tânăr la suflet și a intrat în filmul nostru crazy, lucru pentru care îi mulțumim enorm”, completa Moculescu.

Acum, la 7 ani distanță, Horia Moculescu a declarat că este foarte dezamăgit de Marius Moga, care ar fi profitat de imaginea lui.

 „Trei ani m-am rugat de Marius Moga să-mi orchestreze piesa ”Cântec de viață”, pe versurile lui Gyuri Pascu, iar până la urmă tot eu am făcut-o, o cântă Nico. Moga a profitat de mine, de imaginea mea, m-a bagat în videoclipul lui cu What S Up, ”Tânăr și nebun”, apoi nu a mai dat niciun semn. Ăsta e el. Are un gând, îl exploatează, apoi se plictisește”, a declarat compozitorul pentru Impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel