Horia Moculescu, prima reacție după ce fosta soție și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți

Data publicării:
Sursa foto: Mariana și Horia Moculescu, facebook, colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Mariana și Horia Moculescu, facebook, colaj foto

Horia Moculescu a avut o primă reacție după ce fosta soție și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți.

Mariana Moculescu este foarte activă pe rețelele de socializare. De data aceasta, vedeta a surprins pe toată lumea, după ce anunțat că și-a făcut cont pe o platformă dedicată adulților.  Fosta soție a lui Horia Moculescu a dezvăluit cât costă un abonament. 

Mariana Moculescu și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți

”Prima săptămână este gratuit. Apoi, abonamentul va costa 20 de dolari! Conținutul postat va fi >”, a declarat Mariana Moculescu, în exclusivitate pentru Click!

„Să știi că înainte de a mă decide să-mi fac contul nu a fost suficient ca ale mele colege din showbiz și-au făcut conturi pe platforma pentru adulți, și m-am documentat și pe Google și am citit că în Statele Unite ale Americii o bătrânică de 72 de ani și-a făcut un cont și că este succesul ei, toată viața nu a avut ceva important de făcut și va trăi până va muri din asta. Atât de mare efect a avut asupra mea, încât am zis că de ce să nu fac și eu, care încă mai arăt comercial”, a mărturisit Mariana Moculescu, pentru Antena Stars.

Horia Moculescu, prima reacție după ce fosta soție și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți

Horia Moculescu, fostul soț al Marianei Moculescu, a avut o primă reacție legată de acest subiect. Artistul s-a arătata surprins de decizia pe care a luat-o fosta sa soție, însă a recunoscut că nu se bagă în treburile ei.

„Serios? A făcut asta? Doar nu era să-și deschidă un cont pe site-uri pentru copii!”, a declarat compozitorul pentru playtech.ro.

Câți bani vrea să câștige

„Cu vremurile astea știi cum este... Mai bine muncești online decât să te mai duci nu știu unde. Vin niște timpuri ca în pandemie și m-am gândit că poate fi un job sigur din care să câștig un ban cinstit. Doar chiria este 400 de euro, plus curentul electric, plus întreținerea, plus creme, machiaje, parfumuri... destul de mult, vreo 2000 de euro așa. (...) Eu sper să fac trei milioane de dolari, să fiu peste Larisa Drăgulescu”, a adăugat aceasta.

Vedeta este foarte activă și pe TikTok. Mariana Moculescu a recunoscut că a devenit virală în mai puțin de 24 de ore. 

”Îmi place să fac TikTok-uri. Am nevoie de 10.000 de urmăritori pe această platformă. Am cont pe TikTok de 2 ani, dar am intrat live doar de o săptămână. Este un trend pe TikTok cu muzica afro. Am făcut la un filmuleț cu mine, în 24 de ore, 60.000 de vizualizări”, a mai spus fosta soție a lui Horia Moculescu.

Mariana Moculescu, detalii neștiute despre mariajul cu Horia Moculescu

Mariana Moculescu și Horia Moculescu au decis să divorțeze în urmă cu câțiva ani. Cei doi au împreună o fiică, Nidia. Recent, fosta soție a artistului a făcut dezvăluiri inedite despre relația cu Horia Moculescu. Aceasta a dezvăluit cum s-au cunoscut, dar și cum a decurs relația lor la început.

 

,,L-am cunost când eram foarte tânără. Eram doar un copil, aveam 18 ani. Eu singura mi-am îndrumat pasii, pentru că terminasem liceul de muzică și îmi doream foarte mult să am o intrare în showbiz. Îl admiram și îl admir ca profesionist. S-a luptat ca să își creeze profesia aceasta și pentru un bărbat e de admirat, el a făcut totul din nimic. S-a luptat în viață foarte mult, dar pentru cei din jurul lui nu”, a mărturisit Mariana Moculescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel