Horia Moculescu, lovitură cruntă pentru Roxen: „Este o fată talentată, păcat că nu se vede”

Data publicării:
Roxen, Horia Moculescu, colaj foto, sursa Facebook
Descriere foto: Roxen, Horia Moculescu, colaj foto, sursa Facebook

Roxen va participa la Eurovision 2021. Compozitorul Horia Moculescu afirmă că tânăra nu este în măsură pentru a reprezenta țara la un astfel de concurs. 

Chiar dacă este una dintre cele mai tinere artiste din România, iar succesul l-a cunoscut în urmă cu puțin timp, Roxen a reușit ce mulți cântăreți își doresc de ani buni. Va reprezenta România la Eurovision 2021 cu piesa Amnesia. 


Compozitorul Horia Moculescu este dezamăgit că Roxen va reprezenta România la Eurovision și afirmă că sunt alte artiste care ar merita să participe la un astfel de concurs muzical. 


„M-am interesat la soliștii de vârsta ei, aceștia susțin că Roxen este o fată talentată, păcat că nu se vede. Am o emisiune de radio, seara, cu muzică de calitate, iar pe lista fetelor tinere nu am găsit-o la nici o propunere. Am spus anul trecut că nu ar merita să ne reprezinte la Eurovision și nu-mi schimb părerea nici anul acesta, deși nu i-am mai ascultat ultima piesă”, a declarat Horia Moculescu pentru impact.ro.


Pe cine ar trimite Horia Moculescu la Eurovision 2021?


„La Eurovision, aș trimite-o, fără probe, pe Andra sau pe Delia, dar și Lora este o voce foarte bună. Nu știu dacă Andra este mai bună decât Delia, poate că are un repertoriu mai bun. Delia e o voce impecabilă”, a mărturisit artistul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel