Horia Moculescu are un nepot în Germania. „Este singura amintire de la fiul meu”. Cum arată și cu ce se ocupă tânărul

Data actualizării: | Data publicării:

Nepotul lui Horia Moculescu este polițist în Germania. Cum arată tânărul și cum îi seamănă celebrului compozitor


Leon Moculescu, nepotul lui Horia Moculescu, a moștenit umorul renumitului compozitor, dar s-a pus în slujba legii. 

Cristi Brancu a dezvăluit, în cadrul emisiunii Exclusiv Vip, de la Prima TV, imagini în premieră în Romania cu Leon, nepotul maestrului Horia Moculescu.

 

Mariajul lui Horia Moculescu cu Mariana Moculescu a fost pe prima pagină a ziarelor, ani la rând. Cei doi au împreună o fiică, pe Nidia. Puțină lume știe că artistul a fost căsătorit de patru ori. Celebrul compozitor a mai avut un fiu, pe Ionuț,  din căsătoria cu distinsa actriță Ana Maria Moculescu,  care însă s-a stins de viață la vârsta de 31 de ani.

 

Deși, din păcate, fiul cel mare al lui Horia Moculescu, Ionuț, nu mai este printre noi, el i-a lăsat maestrului poate cea mai de preț amintire: pe nepotul Leon. La PRIMA TV, Cristi Brancu a arătat pentru prima dată în România imagini cu Leon Moculescu. Tânărul trăiește în Germania, fiind polițist. «Seamănă foarte bine cu tatăl lui, iar umorul pare preluat de la Horia Moculescu », a punctat Cristi Brancu. 

”Nepotul meu este un băiat foarte frumos și bun, este singura amintire de la fiul meu, care a murit în urmă cu nouă ani.

Leon are 19 ani, locuiește în Germania și este în ultimul an de liceu. A fost în România doar când era bebeluș, avea doar vreo trei luni, însă mi-a promis că mă va vizita anul viitor, la București.

Cântă, ca mine, la pian, dar e mai degrabă pasionat de dans modern. Cunoaște puțin limba română, vorbește cam stâlcit, dar ne înțelegem, am vorbit la telefon și acum câteva zile. Fetele sunt înnebunite după el”, a declarat Horia Moculescu despre nepotul său, potrivit Libertatea pentru femei

Tragedia care i-a luat fiul lui Horia Moculescu

 

S-a zvonit că Ionuț Moculescu s-ar fi sinucis, însă Mariana, fosta soție a compozitorului, a dezvîluit ce s-a întâmplat, cu adevărat. 

 

„Nu s-a sinucis cum s-a zvonit, a fost un accident. El fusese diagnosticat cu Hepatita C, făcea tratament cu Interferon, dar și cu alte pastile, care l-au băgat în depresie. În acea seară, a vrut să repoziționeze antena tv de pe balcon, dar pentru că era foarte amețit din cauza tratamentului, s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul 5. (...) Fiul lui Moculescu se născuse aproape orb. Purta ochelari fumurii, căci cu un ochi nu vedea absolut deloc, iar la celălalt avea dioptrii -13, adică enorm. S-a chinuit toată viața cu vederea, a fost operat de câteva ori în Germania, unde locuia cu mama lui, Ana Maria. Toate cheltuielile au fost suportate de tatăl său vitreg, Klaus Carmienke, arhitect de profesie, care l-a ținut și la studii, în Berlin. Horia îmi zicea adesea că se simte prost că de fiul lui are grijă altcineva. Ionuț era un bărbat foarte deștept, a făcut Politologie, avea și doctoratul luat”, a dezvăluit Mariana Moculescu, potrivit Click.

 

Ce spunea Horia Moculescu despre moartea fiului său

Marele compozitor regretă și azi că nu a reușit să-i arate fiului său cât de mult îl iubește și spunea, cu ani în urmă, că Nidia a fost devastată de moartea lui Ionuț.

”Ca tată am suferit mai putin să zicem, dar ea a suferit neașteptat de mult. Ea și-a iubit fratele nespus de mult. Când mor bunicii e normal, când mor bunicii la o anumită vârstă e normal, dar să-ți moară copilul nu e normal!”, a declarat Horia Moculescu, conform spynews.ro.

”Cred că n-am fost suficient de deschis spre el cum sunt față de Nidia. Ionuț n-a văzut cât îl iubesc eu pe el. El n-a apucat să vadă. Îmi pare foarte rău”, a completat binecunoscutul compozitor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel