Horia Moculescu a fost externat din spital. Care este starea de sănătate a marelui compozitor: „Avea vocea stinsă”

Data actualizării: | Data publicării:
Horia Moculescu, captura foto EVZ
Descriere foto: Horia Moculescu, captura foto EVZ

Horia Moculescu a avut grave probleme de sănătate chiar în perioada sărbătorilor de iarnă. Dan Negru a făcut primele declarații despre starea de sănătate a compozitorului. 

Horia Moculescu a ajuna de urgență la spital chiar în preajma sărbătorilor de iarnă. Medicii l-au internat atunci și acum au decis să îl externeze din spital. Marele artist a fost diagnosticat cu o boală la plămâni și face un tratament pentru a crește nivelul de oxigen. 


Imediat după ce a fost externat din spital, Dan Negru l-a sunat pe marele compozitor pentru a realiza un interviu împreună. Prezentatorul TV a dezvăluit pe pagina lui de Instagram că Horia Moculescu avea vocea stinsă. 


„Am vorbit ieri la telefon cu Horia Moculescu.

Tocmai ieșise din spital si avea vocea stinsă...

84 de ani. I-am promis ca mâine ne întâlnim si vineri filmam pentru "Legendele".

A fost o vreme șeful divertismentului in TVR.

A fost si șeful meu.

Povara recunoștintei e mai de preț decat povara urii”, a scris Dan Negru pe Instagram. 


Horia Moculescu a dezvăluit că probleme de sănătate pe care le are se datorează fumatului. Marele compozitor a afirmat că a fumat timp de 42 de ani câte 70 de țigări pe zi și regretă enorm că a picat pradă acestui viciu. Artistul s-a lăsat de fumat în urmă cu 20 de ani, dar problemele de sănătate nu îi dau pace nici acum. 


''Am niște probleme de BPOC, înseamnă o boală de plămâni din cauza fumatului excesiv de pe vremuri. Nu mai fumez de 20 și ceva de ani. Trebuie să-mi completez oxigenul cu oxigen dintr-un aparat. Asta este tot. Nu sunt internat. Am fost numai să-mi fac un CT'', a mărturisit Horia Moculescu la Antena Stars.

 

Cel mai mare regreat al artistului este că a picat pradă viciului de a fuma, iar asta i-a afectat profund sănătatea. 


„Cel mai mare regret din viaţa mea este acela că am fumat. Am făcut asta vreme de 42 de ani. Este o mare prostie să fumezi. Problema a fost că fumam prea mult. Ajunsesem să fumez peste 70 de ţigări pe zi, ceea ce era enorm. Nu regret nimic, nici măcar cea de-a patra căsnicie, care mi-a fost atât de nocivă şi de toxică. Singurul regret rămâne acesta. Sunt foarte fericit că am avut tăria să renunţ la ţigări!”, declara artistul pentru Revista VIP, în urmă cu câțiva ani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel