Horia Moculescu a ajuns la spital, cu o zi înainte de aniversarea vârstei de 85 ani. Cum se simte artistul

Data publicării:
Horia Moculescu, captura foto EVZ
Descriere foto: Horia Moculescu, captura foto EVZ

Horia Moculescu a ajuns la spital, cu o zi înainte de ziua lui de naștere.

Horia Moculescu a împlinit azi frumoasa vârstă de 85 de ani. Artistul a ajuns pe mâna medicilor, cu o zi înainte de ziua lui de naștere. Mai exact, compozitorul a vrut să își facă câteva analize de rutină, mai ales că se confruntă cu câteva probleme medicale specifice vârstei. 

Horia Moculescu a declarat că își va petrece ziua de naștere într-un cadru restrâns. 

„Am fost la spital ieri, pentru mai multe investigații medicale. Starea mea de sănătate este sub control. Astăzi voi petrece într-un cadru intim, alături de câțiva prieteni. Mi-au organizat o petrecere de ziua mea de naștere”, a declarat, pentru FANATIK, cunoscutul compozitor Horia Moculescu.

Horia Moculescu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate

Horia Moculescu a ajuna de urgență la spital chiar în preajma sărbătorilor de iarnă. Medicii l-au internat atunci și acum au decis să îl externeze din spital. Marele artist a fost diagnosticat cu o boală la plămâni și face un tratament pentru a crește nivelul de oxigen. 

Horia Moculescu a dezvăluit că probleme de sănătate pe care le are se datorează fumatului. Marele compozitor a afirmat că a fumat timp de 42 de ani câte 70 de țigări pe zi și regretă enorm că a picat pradă acestui viciu. Artistul s-a lăsat de fumat în urmă cu 20 de ani, dar problemele de sănătate nu îi dau pace nici acum. 


''Am niște probleme de BPOC, înseamnă o boală de plămâni din cauza fumatului excesiv de pe vremuri. Nu mai fumez de 20 și ceva de ani. Trebuie să-mi completez oxigenul cu oxigen dintr-un aparat. Asta este tot. Nu sunt internat. Am fost numai să-mi fac un CT'', a mărturisit Horia Moculescu la Antena Stars.

 

Cel mai mare regreat al artistului este că a picat pradă viciului de a fuma, iar asta i-a afectat profund sănătatea. 


„Cel mai mare regret din viaţa mea este acela că am fumat. Am făcut asta vreme de 42 de ani. Este o mare prostie să fumezi. Problema a fost că fumam prea mult. Ajunsesem să fumez peste 70 de ţigări pe zi, ceea ce era enorm. Nu regret nimic, nici măcar cea de-a patra căsnicie, care mi-a fost atât de nocivă şi de toxică. Singurul regret rămâne acesta. Sunt foarte fericit că am avut tăria să renunţ la ţigări!”, declara artistul pentru Revista VIP, în urmă cu câțiva ani.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel