Horia Moculescu, momente de groază la o petrecere. Artistul a fost cărat pe brațe după ce a leșinat

Data publicării:
Horia Moculescu, captura foto EVZ
Descriere foto: Horia Moculescu, captura foto EVZ

Horia Moculescu se confruntă cu probleme de sănătate. Artistului i s-a făcut rău la o petrecere.

Problemele de sănătate își spun cuvântul în cazului lui Horia Moculescu. În urmă cu o lună, artistul, în vârstă de 84 de ani, a mers împreună cu fiica ei Nidia la nunta unui prieten foarte bun. Potrivit cancan.ro, nimic nu avea să prevestească ce urma să se întâmple. Se pare că, la scurt timp după ce au ajuns la petrecere, artistului i s-a făcut rău și a fost cărat pe brațe de căte fiica sa și alte persoane prezente la eveniment.

Potrivit sursei citate, Horia Moculescu ar fi refuzat ajutorul medicilor. Problemele de sănătate cu care s-a confruntat artistul în ultimul an ar fi și cauza evenimentului petrecut în urmă cu o lună.

 

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Horia Moculescu

 

Nidia Moculescu, fiica lui Horia Moculescu, a mărturisit că tatăl ei se confruntă cu o boală la plămâni. Ea a povestit că această boală, cunoscută sub numele de BPOC, a fost căpătată din urma celor 30 de ani în care Horia Moculescu a fumat. 

”Tata a fost confirmat cu BPOC. O boală căpătată din cauza țigărilor. A fumat 30 de ani. Sunt alături de el, este normal să îi fiu alături, nu gătim împreună, mai mult el gătește, iar de sărbători vom petrece separat, eu cu prietenii mei, iar tata cu prietenii lui. Ne împărțim”, a spus Nidia Moculescu, la emisiunea ”Prieteni de la 11”, difuzată pe Antena.

 

Citește și: Horia Moculescu, supărat pe statul român. I-a fost tăiată pensia



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel