Horia Brenciu s-a vaccinat anti-Covid, iar fanii l-au pus la zid. Ce GEST supărător a făcut artistul

Data publicării:
Horia Brenciu, captura foto Instagram
Descriere foto: Horia Brenciu, captura foto Instagram

Chiar dacă majoritatea artiștilor se filmează sau se fotografiază în momentul imunizării, se pare că Horia Brenciu și-a pus pe toată lumea în cap după ce a anunțat că s-a vaccinat împotriva Covid-19. 

Horia Brenciu a vrut să le dea un exemplu bun urmăritorilor de pe Instagram și s-a filmat în timpul vaccinării anti-Covid. Doar că oamenii nu au fost atât de încântați de ideea artistului și l-au pus la zid.


„Veni, vidi, vaccin, vici! Și dacă doriți să nu simțiți înțepătura, „My way” merge de minune! Mulțumesc soției pentru suport”, a scris Horia Brenciu în dreptul videoclipului postat pe pagina de Instagram. 


„Cat v-a costat să vă vaccinați? Mama are 75 de ani și nici acum nu a fost vaccinată și nici nu a reușit să fie programată de doctorul de familie deoarece nu mai sunt locuri!”, a scris unul dintre urmăritori.

 
„Nu m-a costat vaccinarea. Am așteptat cuminte programarea”, a fost răspunsul artistului. 


Chiar dacă oamenii l-au jignit și au spus că ar fi ajuns să se vaccineze deoarece este obez, Horia Brenciu a tratat aceste răutăți cu umorul caracteristic și le-a răspuns în spirit de glumă: „Da, urșii au întotdeauna prioritate”. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Horia Brenciu (@horiabrenciu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel