Horia Brenciu, mesaj emoționant de ziua soției lui: „Ea mă face să râd, să oftez, să sar în sus de bucurie” /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Horia Brenciu, sursa instagram
Descriere foto: Horia Brenciu, sursa instagram

Este o zi specială în familia lui Horia Brenciu. Artistul i-a făcut o urare emoționantă soției lui. 

Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Chiar dacă este mereu prezent în spațiul public, acesta și-a ținut viața privată și familia departe de lumina reflectoarelor. 


Artistul a vrut să îi facă o urare specială soției lui, care astăzi își aniversează ziua de naștere. Horia Brenciu a scris pe pagina lui de Facebook un mesaj emoționant și a publicat o fotografie în care apare alături de familia lui. 


„Fata blondă din dreapta e Alice, partenera mea de viață. Ea mă face să râd, să oftez, să sar în sus de bucurie si tot ea mă pune cu picioarele pe pământ, atunci când mintea mea o ia razna. Impreună creștem 4 copiii, o sumedenie de pisici si cine stie ce ne mai aduce viitorul... Ah, să nu uit… Azi e ziua ei. La mulți ani, iubita mea”, a scris Horia Brenciu pe pagina personală de Facebook. 

 


Horia Brenciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alice Dumitrescu. Cei doi sunt împreună de nouă ani și au construit multe împreună. Horia și Alice au trei fete și un băiat. Soția artistului mai are două fete din căsătoria anterioară, iar împreună au o fetiță de șapte ani. Horia Brenciu și frumoasa lui soție au decis în urmă cu câțiva ani să adopte un băiețel, Toma. 


Horia Brenciu, despre relația cu fiul său adoptiv: „A iubi pe cineva este o responsabilitate”


În urmă cu ceva timp,  Horia Brenciu a spus cum va proceda dacă Toma va dori să o cunoască pe mama sa biologică.


„Un copil adoptat nu e o jucărie. Și nu depui dragoste numai când e mic și e drăgălaș. (…) Acel copil e al tău pe vecie, îți schimbi oarecum gândurile, drumurile, prioritățile. A iubi pe cineva este o responsabilitate. Se poate întâmpla ca Toma, la o anumită vârstă, să vrea să o cunoască. Și o să fac ceea ce vrea copilul. Când vrea un copil ceva, îl susțin. Dacă e vorba de fericirea copilului… pentru că ea e prioritară”, a mărturisit Horia Brenciu într-o emisiune tv.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel