Horia Brenciu i-a venit în ajutor Alinei Eremia. Legătura specială dintre cei doi: „Ai grijă de mine de la 5 ani. Ești neschimbat” 

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/ Horia Brenciu
Descriere foto: Captură video: YouTube/ Horia Brenciu

Alina Eremia și Horia Brenciu au o legătură specială. Cei doi se cunosc de 25 de ani, de pe vremea când artista a participat la emisiunea Tip Top Minitop, prezentată de juratul de la „Vocea României”. Iată ce a transmis acum vedeta într-o postare pe Facebook, după ce Horia Brenciu i-a venit în ajutor.

La doar cinci ani, mai exact în 1998, Alina Eremia a participat la emisiunea Tip Top Minitop, prezentată de Horia Brenciu. Micuța artistă a răspuns fără nicio problemă întrebărilor adresate de către prezentator și nu a renunțat nicio clipă la zâmbetul molipsitor.

În sală o susțineau părinții, Daniela și Nicu Eremia, dar și fratele ei, Mircea. Ulterior mama ei a fost invitată pe scenă pentru a cânta o melodie, iar cea care a ales piesa a fost Alina Eremia. Astfel, cele două au cântat împreună pe melodia „Mama”.

Horia Brenciu i-a venit în ajutor Alinei Eremia. Ce a făcut artistul

Și astăzi, după 25 de ani, legătura specială dintre Alina Eremia și Horia Brenciu a rămas neschimbată. Artista s-a întâlnit cu juratul de la „Vocea României” în backstage. Horia Brenciu trebuia să intre pe scenă, dar pentru că Alina Eremia trebuia să ajungă urgent la un eveniment, artistul nu a ezitat nicio clipă să o ajute cu împachetatul.

„Când te întâlnești cu Horia Brenciu în backstage, el urmează să intre pe scenă, dar se asigură că ești gata împachetată să ajungi la următorul eveniment. Horia, ești neschimbat”, a scris Alina Eremia în postare.

„De la 5 ani ai grijă de mine, Horia. Nimic nu s-a schimbat”

„După ce ies de pe scenă să îmi spui de ce mai ai nevoie, da?”, i-a spus Horia Brenciu Alinei Eremia.

„Sigur că da. De la 5 ani ai grijă de mine, Horia. Nimic nu s-a schimbat”, a precizat Alina Eremia.

„Dacă vrei, eu îi pun și pe dungă (n.r. blugii pe umeraș). Eu vreau să fac dunga, dar nu e nevoie”, a declarat Horia Brenciu.

„Nu e nevoie, e perfect. Nu pot să cer mai mult de atât. Îți mulțumesc”, a spus Alina Eremia.

„În ziua aceea eram foarte răcită, ochii îmi curgeau și erau umflați, îmi curgea și nasul. M-a salvat Horia Brenciu”

În urmă cu 6 ani, Alina Eremia a participat la emisiunea „Aici eu sunt vedeta”, unde a venit împreună cu mama ei, Daniela, unde și-au amintit de episodul în care artista a participat la emisiunea pentru copii „Tip Top Minitop”.

„Îmi amintesc că în ziua aceea eram foarte răcită, ochii îmi curgeau și erau umflați, îmi curgea și nasul… Aveam nevoie de o batistă, un șervețel, ceva în genul acesta, dar a trebuit să intru în scenă. M-a salvat Horia Brenciu…”, spunea Alina Eremia în urmă cu ceva timp, potrivit libertatea.ro.

Alina Eremia, dezvăluiri despre momentele grele din carieră

Invitata în cadrul podcastului „Te ascult cu Ilinca Vandici”, Alina Eremia și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut în carieră.

„Nu toată lumea m-a primit cu ușa larg deschisă. Nu toată lumea te place. Au fost oameni de-a lungul carierei mele care mi-au spus că sunt prea nazală și nu am cum să reușesc în industria muzicală sau că nu pot să mă desprind cumva de imaginea Lala Band și de formație sau că felul în care arătam la momentul respectiv nu era ideal, că eu eram mai plinuță și nu era pe vremea când pierdusem kilogramele.

Au fost oameni care pe mine m-au motivat. Le mulțumesc tuturor oamenilor care nu au avut încredere în mine pentru că efectiv m-au determinat să fiu cea mai bună variantă a mea și să le demonstrez contrariul. Se poate! Mi se pare că tu trebuie să fii primul om care are încredere în tine și nu este doar despre încredere, să fii orb și să ai senzația că ești cel mai bun, nu despre asta vorbesc, ci despre faptul că tu ești ca să îți trăiesți visul. Acesta era visul meu. Visul meu era să devin artist, să cânt în fața oamenilor”, a dezvăluit Alina Eremia în cadrul podcastului „Te ascult cu Ilinca Vandici”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel