Horia Brenciu, devastat de durere după moartea merelui canotor, Ivan Patzaichin: "Eu te dădeam exemplu copiilor mei"

Data publicării:
Horia Brenciu și Ivan Patzaichin, sursa facebook, colaj foto
Descriere foto: Horia Brenciu și Ivan Patzaichin, sursa facebook, colaj foto

Horia Brenciu este îngenunchiat de durere după aflarea veștii că bunul său prieten, Ivan Patzaichin, s-a stins din viață.

Vestea morții marelui canotor român, Ivan Patzaichin a căzut ca un trăsnet peste lumea sportului românesc, dar și peste cei care l-au cunoscut pe acesta. Printre aceștia se numără și Horia Brenciu, care este în stare de șoc. Artistul refuză să creadă că s-a întâmplat această tragedie. Se pare că cei doi erau prieteni foarte buni și regretatul sportiv era chiar un exemplu pentru copiii artistului.

"Nuuuuuu!!!! Doamne, nuuuu!!! Păi, nu ne făcuserăm noi planuri împreună?! Nu te dădeam eu exemplu copiilor mei?! Pai, nu erai tu olimpicul meu din toate timpurile?! De ce-ai plecat?! Ivan, dragul meu prieten… Dumnezeu sa te odihneasca. Condoleanțe familiei", a scris Horia Brenciu pe rețelele de socializare.

Și Andi Moisescu este afectat de moartea lui Ivan Patzaichin. Acesta a postat și el un mesaj în memoria marelui canotor român.

"După ce-a devenit de 4 ori campion olimpic și de 8 ori campion mondial, chiar nu ne doream să se mai grăbească. Tristă zi. Uriașă pierdere. Cele mai sincere condoleanțe, familiei. Dumnezeu să-l odihnească.", a scris Andi Moisescu pe rețelele de socializare.

 

Legenda canotajului românesc suferea de o boală incurabilă

 

Ivan Patzaichin, în vârstă de 71 de ani, era internat de mai bine de o lună la Spitalul Elias din Capitală, după ce a făcut o boală incurabilă. S-a stins din viață după o lungă suferință și în ciuda strădaniilor medicilor de a-l ajuta.  Familia marelui sportiv a anunțat că nu dorește să fie publicate și alte amănunte, doar a confirmat că legendarul canotor s-a stins din viață. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel