Horia Brenciu a dat-o de gol pe Delia. Dezvăluirea făcută de artist a șocat fanii

Data publicării:

Horia Brenciu a făcut o dezvăluire neașteptată despre Delia, care i-a pus pe jar pe fanii artistei.

Delia și-a sărbătorit ziua de naștere pe 7 februarie. Frumoasa artistă a împlinit 39 de ani și se bucură din plin de tot ce se întâmplă în viața ei. Delia a petrecut alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, dar și de familie și prietenii apropiați.

Artista a fost asaltată de sute de urări atât din partea fanilor, cât și a colegilor de breaslă. Printre aceștia s-a numărat și Horia Brenciu, care nu a uitat de ziua de naștere a artistei, astfel că i-a transmis și o urare care a provocat multe speculații printre fanii Deliei.

Pe lângă urarea de bine, Horia Brenciu, glumeț din fire și pus mereu pe șotii, a întrebat-o pe Delia când o să-i cânte la botez.

”Să fii iubită! La mulți ani, Delione! PS: scuză-mă… când cântăm la botez?”, a scris Horia Brenciu pe contul de Instagram.

Chiar dacă toată lumea așteaptă ca Delia să facă acest pas și să anunțe că va deveni mămică, artista a mărturisit în urmă cu ceva timp că nu este încă pregătită și că nu vrea momentan să aducă pe lume un copil în era în care trăim.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel