Horia Brenciu a dat-o de gol pe Delia. Dezvăluirea făcută de artist a șocat fanii

Horia Brenciu a făcut o dezvăluire neașteptată despre Delia, care i-a pus pe jar pe fanii artistei.

Delia și-a sărbătorit ziua de naștere pe 7 februarie. Frumoasa artistă a împlinit 39 de ani și se bucură din plin de tot ce se întâmplă în viața ei. Delia a petrecut alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, dar și de familie și prietenii apropiați.

Artista a fost asaltată de sute de urări atât din partea fanilor, cât și a colegilor de breaslă. Printre aceștia s-a numărat și Horia Brenciu, care nu a uitat de ziua de naștere a artistei, astfel că i-a transmis și o urare care a provocat multe speculații printre fanii Deliei.

Pe lângă urarea de bine, Horia Brenciu, glumeț din fire și pus mereu pe șotii, a întrebat-o pe Delia când o să-i cânte la botez.

”Să fii iubită! La mulți ani, Delione! PS: scuză-mă… când cântăm la botez?”, a scris Horia Brenciu pe contul de Instagram.

Chiar dacă toată lumea așteaptă ca Delia să facă acest pas și să anunțe că va deveni mămică, artista a mărturisit în urmă cu ceva timp că nu este încă pregătită și că nu vrea momentan să aducă pe lume un copil în era în care trăim.

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 08 feb, 12:02 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play