Henry Cavill pierde și rolul din Superman, după ce a anunțat că nu va mai juca în The Witcher

Data actualizării: | Data publicării:
Henry Calvin, captură video YouTube
Descriere foto: Henry Calvin, captură video YouTube

Actorul britanic Henry Cavill nu va mai interpreta rolul lui Superman

Actorul Henry Cavill nu se va mai întoarce în rolul lui Superman, informează joi.

Decizia a fost luată de către noii şefi ai studiourilor DC, la mai puţin de două luni după ce actorul britanic şi-a anunţat revenirea în acest rol.

"Tocmai am avut o întâlnire cu James Gunn şi Peter Safran şi am o veste tristă. Până la urmă nu mă voi mai întoarce în rolul lui Superman. (...) Această veste nu este cea mai uşoară, dar asta e viaţa.", a declarat Cavill.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Henry Cavill (@henrycavill)

"Schimbarea gărzii este ceva ce se întâmplă. Respect asta", a continuat el, în postarea sa de pe Instagram.

Gunn şi Safran au preluat DC Studios la sfârşitul lunii octombrie, la scurt timp după ce Cavill a avut o apariţie surpriză ca Superman într-o scenă post-generic la finalul filmului "Black Adam", cu Dwayne "The Rock" Johnson.

Actorul britanic a postat atunci un videoclip în care le spunea fanilor: "Am vrut să fac oficial faptul că m-am întors în rolul lui Superman".

Cavill a interpretat legendarul rol în filmul "Man Of Steel" din 2013, precum şi în "Batman v Superman" din 2016, alături de Ben Affleck, şi în "Justice League" din anul următor.

În urma anunţului, unii fani au speculat că actorul este acum disponibil pentru a prelua rolul lui James Bond - în cazul în care directorul de casting îl va solicita.

Cavill, în vârstă de 39 de ani, şi-a anunţat, de asemenea, plecarea din serialul Netflix "The Witcher" la sfârşitul lunii octombrie, el urmând să fie înlocuit de Liam Hemsworth, notează Agerpres.

 

Pe lista pentru următorul James Bond

În 2021 a apărut cel de-al 25-lea film James Bond - (al 27-lea, dacă luăm în calcul și "Casino Royale" din 1967 și "Never Say Never Again" din 198).


"No Time to Die", al regizorului Cary Joji Fukunaga, a debutat pe marele ecran pe 8 octombrie 2021, încheind astfel epoca Daniel Craig-007 într-un mod grandios. În timp ce unii fani se bucură să revadă cele patru filme anterioare ale lui Craig de dragul nostalgiei, alții privesc cu optimism spre viitor. La urma urmei, întrebarea este imposibil de ignorat: Cine va prelua următorul rol al lui Bond?

Așa cum se întâmplă de zeci de ani, odată ce o ușă se închide într-o serie 007, o alta se deschide rapid. Prin urmare, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că cinefilii au început deja să speculeze cu privire la cine va deveni următorul super-spion britanic legendar. Chiar dacă nu crede că se va întâmpla vreodată, unii au cerut ca Idris Elba să preia următorul rol, Henry Cavill și chiar Dwayne "The Rock" Johnson intrând și ei în discuție.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel