Heidi Klum, regina Halloween-ului. Ce spectacol le-a oferit fanilor

Heidi Klum a făcut senzație ani la rând printre celebrități cu petrecerile spectaculoase de Halloween. De data aceasta, modelul le-a oferit fanilor un spectacol cu totul diferit.

Regina Halloween-ului, așa cum a fost supranumită datorită costumelor extravagante, dar și a petrecerilor găzduite anual pentru elita de la Hollywood,  a lansat un film de groază, cu ajutorul soțului și al copiilor, în locul petrecerii anuale de Halloween: „Doar pentru că nu putem ieși nu înseamnă că nu putem fi creativi și nu ne putem distra. Este atât de important să te bucuri de artă și să păstrezi curgerea sucurilor creative” , a spus supermodelul pentru People.

Chiar dacă petrecerile și trucurile au arătat diferit în acest an pe fondul pandemiei coronavirusului, regina Halloween-ului a găsit în continuare modalități de a sărbători sărbătoarea ei preferată.

Sâmbătă, Heidi Klum a lansat un scurt film de groază în care joacă alături de soțul ei Tom Kaulitz și cei patru copii, în loc de celebra ei petrecere de Halloween: „Cu închideri în întreaga lume anul acesta, fără petreceri de Halloween sau trucuri, știam că vreau să fac un proiect distractiv acasă cu familia mea, așa că am venit cu ideea de a filma un scurt film de groază la care să putem participa cu toții. A fost un mod atât de distractiv de a implica întreaga familie și copiii mei s-au bucurat foarte mult de acest proces. Chiar dacă au venit să mă viziteze de multe ori pe platou de-a lungul anilor, nu au fost niciodată în fața camerei ca să învețe cum să-și amintească liniile și cum să creeze costume și machiaj pentru un scurtmetraj. " , a spus Heidi Klum.

În scurtmetraj, Klum și familia ei se bucură de un Halloween distanțat social acasă, până când fulgerele îi fac pe copiii supermodelului să se transforme în mumii zombi și să o alerge prin casă.

Supermodelul le-a spus oamenilor că  aplicarea vopselei de corp a durat șapte ore.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can you see what this might be? ???????????????? #heidihalloween2020

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

"Doar pentru că nu putem ieși nu înseamnă că nu putem fi creativi și să ne distram. Este atât de important să ne bucurăm de arte și să menținem curgerea sucurilor creative. Mi-am dorit foarte mult să mențin spiritul de Halloween în viață, ținând pasul cu sărbătorile tradițiilor noastre. Îmi place să distrez oamenii și să îi fac să râdă sau să fie surprinși sau șocați sau speriați. Îmi place să arăt arta a ceea ce pot face acești oameni uimitori și îmi place fiind pânza pentru ei de a interpreta ", a spus Heidi Klum.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 31 oct 2020, 17:07 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience