Harta astrală a României. Sanda Ionescu, la interviurile Spectacola si DC News VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
LIVE

Astrologul Sanda Ionescu vine la Interviurile Spectacola și DC News, vineri, de la ora 19:00, pentru a vorbi despre Harta astrală a României, dar și despre cadourile potrivite fiecărei zodii. 

Te-ai întrebat vreodată cum influențează astrologia destinul unei țări? Sanda Ionescu vine în platoul Spectacola pentru a dezvălui ce aspecte importante au fost „scrise în stele” pentru România, dar și care sunt calitățile și defectele țării noastre. 

Sanda Ionescu ne va explica și care este energia colectivă a poporului român, ce daruri astrale avem, dar și cum ne văd ceilalți, ce putem corecta, ce putem îmbunătății și la ce trebuie să renunțăm.

Horoscop 2023

De asemenea, invitata Georgianei Ioniță va vorbi și despre previziunile astrale 2023 și despre cele mai importante evenimente care vor afecta România. 


Cadourile potrivite pentru fiecare zodie

 

Pentru că se apropie perioada Sărbătorilor de iarnă, astrologul Sanda Ionescu vine în ajutorul nostru cu idei de cadouri pentru fiecare zodie. Plecând de la personalitatea și energia fiecărui semn zodiacal, ea a alcătuit o listă de cadouri, cu care nu poți da greș. Ce își dorește să găsească sub brad războinicul Berbec? Dar perfecționista Fecioară? Cum îl mulțumim pe seriosul Capricorn, dar și cum îi stârnim curiozitatea Geamănului? 

 

 

Care este zodia României, cum este sufletul acestui popor, ce spun astrele despre conducători sau educație, dar și care este destinul acestei țări, aflați vineri, de la ora 19:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel