Harry și Meghan, la un pas de accident, în timp ce erau fugăriți de paparazzi. Două ore ar fi durat urmărirea, anunță purtătorul de cuvânt al prințului

Data publicării:
Meghan Marle și Prințul Harry, sursa foto: captura video YouTube
Descriere foto: Meghan Marle și Prințul Harry, sursa foto: captura video YouTube

Prințul Harry, Meghan Markle și mama ei au fost implicați într-o "urmărire de mașini aproape catastrofală" în care au fost implicați paparazzi, a declarat un purtător de cuvânt al prințului.


Incidentul a avut loc după ce ducele și ducesa de Sussex au participat marți la o ceremonie de premiere la New York, potrivit BBC. 

Într-o declarație, purtătorul de cuvânt al prințului a spus că "urmărirea necruțătoare" a durat peste două ore.

Aceștia au adăugat că a dus la aproape coliziuni cu alți șoferi de pe șosea, pietoni și polițiști.

"În timp ce a fi o figură publică vine cu un anumit nivel de interes din partea publicului, acest lucru nu ar trebui să vină niciodată cu prețul siguranței nimănui", a declarat purtătorul de cuvânt.

"Difuzarea acestor imagini, având în vedere modalitățile în care au fost obținute, încurajează o practică extrem de intruzivă care este periculoasă pentru toți cei implicați".

Departamentul de Poliție din New York (NYPD) nu a confirmat imediat că are cunoștință de acest incident.

Incidentul ar fi avut loc după prima apariție publică a cuplului împreună de la încoronarea regelui la începutul acestei luni.

Însoțiți de mama lui Meghan, Doria Ragland, ei au participat la premiile Ms. Foundation Women of Vision Awards.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel