”Harry Potter varianta feminină”. O tânără din Pașcani a uimit juriul de la Românii au talent: ”Ești genul de voce care poate...”

Data actualizării: | Data publicării:

”Harry Potter varianta feminină”, după cum a botezat-o Pavel Bartoș pe Rianna Rusu, a fost una dintre surprizele serii șa Românii au talent.

Emotivă, tânăra de 14 ani din Pașcani, a reușit o interpretare extraordinară și a primit aplauzele juraților, dar și laudele acestora. ”Ești genul de voce care poate să dea valoare unei piese”, a spus Smiley după ce a ascultat-o și la unison cu ceilalți colegi i-a oferit DA-ul necesar calificării în următoarea etapă. 

O altă surpriză a serii a fost Adriana Popescu, pasionată de hairstyling care a oferit una dintre cele mai neașteptate prezentări de modă. Alături de o serie de modele, printre care și cântăreața Bianca Rus, concurenta a demonstrat că pasiunea poate depăși orice provocări. ”Este prima dată când văd așa ceva”, a recunoscut Alexandra Dinu, iar Andi a concluzionat că ”emisiunea îi impulsionează să fie creativi”. 


Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Estrada Studio, Carla Boboc, Adriana Popescu, Diana Butan, David Neamțu, Andreea Budeanu, Rianna Rusu, Constantin Pucă și Balance Team. 

Vineri, de la 20:30, spectacolul continuă pe PRO TV! Alți concurenți curajoși vor urca pe scenă și vor demonstra că munca depusă pentru a-și pregăti momentele le va aduce încurajările membrilor juriului! Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel