Hannah Montana, 15 ani de la lansare. Miley Cyrus este nostalgică: „Ai fost ca o rachetă care m-a dus pe Lună şi care nu m-a mai adus înapoi pe Pământ”

Data publicării:
Miley Cyrus în Hannah Montana. Foto Facebook
Descriere foto: Miley Cyrus în Hannah Montana. Foto Facebook

Miley Cyrus i-a dedicat miercuri un amplu mesaj personajului care a consacrat-o, ''Hannah Montana'', cu prilejul aniversării a 15 ani de la lansarea acestui serial, devenit un fenomen de masă şi care i-a propulsat actuala carieră în muzica pop

"Buna Hannah. A trecut mult timp, mai exact 15 ani (...) Deşi eşti considerată un 'alter ego' al meu, au fost momente în viaţa mea în care te-ai identificat cu mine mai mult chiar decât eu însămi", a scris vedeta pop pe reţelele de socializare.
 

"Hannah Montana" a fost lansat pe 24 martie 2006 şi a avut un record de audienţă în formatul său original pe Disney Channel, un canal dedicat tineretului.

În timpul difuzării sale timp de aproape 6 ani, serialul a devenit un succes internaţional din care au rezultat trei albume de cântece care au ajuns pe primul loc pe listele de vânzări în SUA, cu 20 de single-uri în Top 20 al celor mai ascultate cântece, potrivit Billboard.
 

"Multe s-au schimbat de atunci. Ai fost ca o rachetă care m-a dus pe Lună şi care nu m-a mai adus înapoi pe Pământ", a scris Miley Cyrus despre Hannah Montana, un personaj care ducea o viaţă dublă pentru a-şi menţine anonimatul.

În serial, protagonista era însoţită de tatăl său, Billy Ray Cyrus, care era deja o vedetă a muzicii country în SUA.

Cântăreaţa, în vârstă acum de 28 de ani, a participat la prima audiţie pentru acest rol când avea 12 ani. Deşi iniţial producătorii serialului au respins-o, deoarece era prea tânără, Miley Cyrus a reuşit să-i convingă demonstrând abilităţile sale de actorie şi de a cânta, notează Agerpres. 

"Nu trece o zi fără să-mi amintesc de unde vin. O clădire din Burbank (California) cu o sală plină de oameni cu puterea de a-mi îndeplini destinul. Este ceea ce au făcut pentru mine. Ei te-au adus la mine. Cel mai frumos cadou pe care puteam să mi-l doresc. Te iubesc Hannah Montana", a încheiat Cyrus



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel