Halsey, adevărul gol-goluț despre sarcină. A ținut totul secret până acum: „Am luptat din greu...”

Data publicării:
Halsey. Foto Instagram
Descriere foto: Halsey. Foto Instagram

Chiar dacă a fost adesea pusă la zid din cauza relațiilor pe care le-a avut, iată că Halsey și-a găsit în sfârșit sufletul pereche. 

Halsey este una dintre cele mai controversate artiste de peste ocean. După eșecul în dragoste cu G-Eazy, artista a trecut prin mai multe relații care nu au avut succes. După ce i-a spus adio lui Evan Peters, la câteva luni, Halsey și-a găsit fericirea în brațele regizorului Alev Aydin. Iar acum cei doi vor deveni părinți pentru prima dată. 

Halsey trăiește cele mai frumoase clipe de când a aflat că va fi mămică, mai ales că artista s-a chinuit destul de mult să rămână însărcinată. Chiar dacă a ținut totul secret până acum, artista s-a decis să vorbească deschis despre sarcină. 


„Sarcina mea a fost 100% planificată și am luptat din greu pentru acest bebeluș. Aș fi fost la fel de încântată și dacă se întâmpla altcumva”, a spus artista pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de halsey (@iamhalsey)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel