Halsey a rămas însărcinată, în ciuda bolii nemiloase cu care a fost diagnosticată. Ce i-au spus medicii

Data publicării:
Halsey, sursa foto Instagram
Descriere foto: Halsey, sursa foto Instagram

Halsey este însărcinată, iar vestea a uimit pe toată lumea. Artista suferă de o boală gravă, iar medicii spuneau că nu va putea deveni niciodată mamă.

Artistă americană, în vârstă de 26 de ani, a făcut marele anunț pe pagina sa de Instagram, acolo unde a postat și primele fotografii cu burtica de gravidă. Artista visa la acest moment de ani buni și nu credea că va deveni mamă vreodată. Halsey suferă de endometrioză, o boală care provoacă infertilitate. 


Chiar la începutul carierei, artista a pierdut o sarcină, iar de atunci viața ei a fost afectată profund de această boală. Prima sarcină a pierdut-o chiar în timpul unui concert. După ce a susținut recitalul, vedeta a susținut că a început să se simtă rău. 


Fanii au rămas uimiți când au văzut fotografiile cu Halsey însărcinată, deoarece nimeni nu s-ar fi așteptat ca artista să devină mamă. În imaginile postate pe Instagram, vedeta poartă o pereche de blugi largi și un sutien colorat. Halsey este într-o relație cu scenaristul Alev Aydin, iar cei doi vor deveni părinți chiar primăvara aceasta. 

Cântăreața, în vârstă de 26 de ani, avea 17 ani când a fost diagnosticată cu tulburare bipolară,  în urma unei tentative de sinucidere. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de halsey (@iamhalsey)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel