Halsey a pus în versuri boala cumplită de care suferă: „M-aș părăsi dacă aș putea”

Data actualizării: | Data publicării:

Artista Halsey, nominalizată la premiile Grammy, este una dintre cele mai convingătoare voci ale generației sale. În colecția de poezii „M-aș părăsi dacă aș putea”, ea dezvăluie mai multe poeme de dor, dragoste și detalii ale bolii de care suferă. 

Cântăreața, în vârstă de 25 de ani, avea 17 ani când a fost diagnosticată cu tulburare bipolară,  în urma unei tentative de sinucidere. Această afecțiune poate determina schimbări severe de dispoziție, de stări maniacale, la depresii profunde. 


În trecut, Halsey a vorbit deschis despre faptul că a fost internată  într-un centru psihiatric într-un episod depresiv. Al treilea album al artistei este primul la care a lucrat în timp ce era într-un episod maniacal. 

Acum, artista a lansat o colecție de poezii în care dezvăluie stările pe care le trăiește.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“I Would Leave Me If I Could” Live Stream on November 10th. tickets are free if you pre-order the book ???? momenthouse.com/halsey • link in my story

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

În această colecție de debut, Halsey își dezvăluie sufletul. Aducând aceeași măiestrie găsită în versurile ei, poeziile lui Halsey dezvăluie culmile relațiilor eșuatee, legăturile de familie, sexualitatea și bolile mintale. Aceste poezii autobiografice explorează și demontează noțiunile convenționale despre ceea ce înseamnă a fi feministă în căutarea puterii.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel