Halsey a fost diagnosticată cu mai multe boli grave: Am început să mă îmbolnăvesc foarte, foarte rău

Data actualizării: | Data publicării:
Halsey, sursa foto Instagram
Descriere foto: Halsey, sursa foto Instagram

Halsey trece printr-o perioadă extrem de grea, după ce a fost diagnosticată cu mai multe boli grave.

Halsey trece printr-o perioadă extrem de grea, după ce a fost diagnosticată cu mai multe boli destul de grave. Aceasta a dezvăluit recent faptul că luna aprilie a petrecut-o mai mult în spitale, făcându-și diverse investigații. Celebra artistă spune că problemele cele mai mari au început să apară după ce a născut, fiind mama unui băiețel de 9 luni.

"Evident, starea mea de sănătate s-a schimbat mult de când am rămas însărcinată și am născut. Am început să mă îmbolnăvesc foarte, foarte, foarte, foarte rău... Am fost spitalizată pentru anafilaxie, de câteva ori, și am avut și alte probleme.", a declarat cântăreața, pe rețelele de socializare, potrivit pagesix.com

Cu ce boli a fost diagnoticată Halsey

Halsey le-a dezvăluit fanilor că a fost diagnosticată cu sindromul Ehlers-Danlos, sindromul Sjogren, sindromul de activare a mastocitelor (MCAS) și sindromul de tahicardie ortostatică posturală (POTS).

Sindromul Ehlers-Danlos este definit ca fiind un grup de tulburări ce afectează țesuturile conjunctive - în primul rând pielea, articulațiile și pereții vaselor de sânge - în timp ce sindromul Sjogren este o tulburare a sistemului imunitar, manifestându-se prin uscarea ochilor și a gurii.

Potrivit Medical News Today, sindromul de activare a mastocitelor face ca sistemul imunitar să activeze în mod necorespunzător mastocitele, determinându-le să elibereze prea mulți mediatori, ceea ce duce la reacții alergice severe, care afectează mai multe sisteme ale corpului.

În cele din urmă, sindromul de tahicardie ortostatică posturală se caracterizează printr-o frecvență cardiacă crescută, scăderea tensiunii arteriale și amețeli la statul în picioare.

Halsey este optimistă că se va vindeca

"Am căutat răspunsuri la cauza principală a unora dintre aceste lucruri, care ar putea fi o boală autoimună. Și știu că am avut probleme autoimune în cea mai mare parte a vieții mele, mai ales că am avut endometrioză.

Nu vreau ca nimeni să fie îngrijorat. Sunt într-un plan de tratament în acest moment. Sunt foarte entuziasmată și sunt foarte încrezătoare că voi reuși să o fac într-un mod sănătos, în care să pot cânta cât mai bine pentru voi toți.", și-a asigurat artista fanii.

Halsey a postat un alt mesaj, unde le-a spus fanilor că aceste boli nu sunt noi, însă abia acum le-a aflat denumirea. Aceasta încearcă de 8 ani să afle ce are, mergând la diferiți doctori.

Luna trecută, artista a participat la gala Grammy 2022 la doar câteva zile după ce a suferit o operație de endometrioză. Cu toate acestea, a părăsit ceremonia mai devreme, deoarece nu se simțea "foarte bine".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel