Halsey a dezvăluit că a pierdut trei sarcini până la 24 de ani și că avortul "i-a salvat viața": "Eram disperată să pun capăt sarcinii care îmi amenința viața."

Data publicării:

Halsey a devenit mamă, în urmă cu un an. Artista dezvăluie că a suferit trei avorturi spontane înainte de a împlini 24 de ani și că a fost nevoită să întrerupă o sarcină care îi punea în pericol viața. 

Într-un nou eseu pentru Vogue, artista a vorbit despre experiența ei la naștere și a dezvăluit, de asemenea, că a suferit mai multe avorturi spontane înainte de a reuși să devină mamă.

"Am pierdut trei sarcini înainte de a împlini 24 de ani", a scris aceasta. "Părea o ironie crudă faptul că puteam rămâne însărcinată cu ușurință, dar mă chinuiam să mențin o sarcină".

A fost la un pas de septicemie din cauza sarcinii

Halsey a explicat că unul dintre avorturile spontane a necesitat "îngrijiri ulterioare", ceea ce, în cuvintele ei, a fost "un mod blând de a spune că aș avea nevoie de un avort, deoarece corpul meu nu putea să întrerupă sarcina complet de unul singur și aș fi riscat să intru în septicemie fără intervenție medicală".


"În timpul acestei proceduri, am plâns", și-a amintit ea. "Mi-a fost teamă pentru mine și eram neajutorată. Eram disperată să pun capăt sarcinii care îmi amenința viața".

Și-a scris testamentul în timpul sarcinii

Halsey a detaliat, de asemenea, cum și-a scris testamentul în timp ce se afla în al treilea trimestru de sarcină cu Ender și a reflectat asupra modului în care viața ei ar fi fost potențial în pericol dacă Roe vs. Wade ar fi fost deja răsturnată.

"Cât de amuzant este faptul că, în timp ce propria mea inimă nu ar însemna nimic mai mult decât o serie de mișcări involuntare pe o masă de operație, o inimă care bate în uterul meu ar putea însemna că nu aș putea consimți să îmi salvez propria viață", a scris eia

"Aceasta este ceea ce unii oameni care doresc să vadă sfârșitul dreptului la avort cred că este corect", a continuat ea. "Mulți oameni m-au întrebat dacă, de când am dus un copil la termen, după ani de luptă pentru a face acest lucru, mi-am reconsiderat poziția față de avort. Răspunsul este ferm nu".


"De fapt, niciodată nu m-am simțit mai sigură în această privință. Avortul meu mi-a salvat viața și a permis ca fiul meu să o aibă pe a lui. Fiecare persoană merită dreptul de a alege când, dacă și cum să aibă această experiență care îi schimbă viața."


"Îmi voi ține fiul într-un braț și voi lupta din toate puterile cu celălalt."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel