Halloween Spectacola - Povești de groază cu... Sweet Kiss

Data publicării:
EXCLUSIV

Se apropie cea mai înfricoșătoare sărbătoare, așa că vrem să aflăm ce superstiții au vedetele, ce le sperie, dar și ce povești de groază își amintesc din copilărie! Iată ce superstiții au artiștii de la Sweet Kiss, dar și ce povești de groază au să ne spună. 

Halloween-ul nu e o sărbătoare românească... cu toate astea, noi, românii, ne simțim „ca peștele în apă” în jurul acestei zile. Cu toții am auzit povești, mituri, legende, care mai de care mai terifiante, mai „de speriat”. Unele în copilărie, spuse de bunici, de frații mai mari sau de prietenii de joacă, altele descoperite în perioada adolescenței, iar altele, aflate poate abia acum.  Strigoi, vrăjitoare, fantome, vampiri, demoni, monștri, baba cloanța și alte personaje terifiante ne-au înfricoșat în copilărie. 

 Sweet Kiss (Irina Pavlenco, Nicoleta Aneni si colaboratorul trupei, Taik (Cătălin Gușă)

 

Spectacola:  Ai vreo poveste de speriat, pe care ai vrea să o împărtășești cu noi?


Cătălin: De ziua recoltei, actuală sărbătoare de Halloween obișnuiam să ne pregătim diferite scenarii că să ne speriem unii pe ceilalți, spre exemplu: în fiecare an era ,,sacrificat’’ unul din prieteni (fără să știe) și îl tratăm că pe un vampir, iar cu toții din jurul lui fugeam fără motiv de el….la un moment dat nu prea mai era amuzant pentru  că ajungeam chiar să credem că este strigoi

Irina: A început să mă învelească bine, înainte de culcare, iar eu am întrebat, "Tati, verifică dacă nu sunt cumva monștri sub patul meu". S-a uitat dedesubt pentru a-mi face pe plac, a intră în jocul meu și a văzut, o altă ea, sub pat, uitându-se la tati îngrozită, tremurând și șoptind, "Tati, cineva este pe patul meu!"


Nicoleta: Seară trecută, un prieten m-a scos rapid din casă pentru a nu pierde împreună deschiderea oficială a unui bar de noapte cu muzică "live". După câteva băuturi, mi-am dat seama că nu am telefonul în buzunar.

Am verificat masă unde stăteam, la bar, în toaletă, fără vreun rezultat, așa că am folosit telefonul prietenului meu pentru a mă suna pe mine însămi.

După două apeluri, mi-a răspuns cineva care a dat glas unui ușor chicotit răgușit și, apoi, mi-a închis. După aceea, nu mi-a mai răspuns. În cele din urmă am renunțat să mai sun și m-am îndreptat către casă. 

Mi-am găsit telefonul pe noptieră, exact acolo unde îl lăsasem!

 

Spectacola:  Ai experimentat vreo dată o situație „supranaturală” care te-a înfricoșat?


Cătălin: Cu siguranță, cred că măcar o dată în viață ne-am speriat din cauza anumitor sunete pe care le-am auzit dar nu le-am putut explică, mai ales noaptea….în perioada liceului pentru că am stat la internat, stăteam de multe ori noaptea pe holuri și se auzeau sunete ciudate iar povestea din jurul sunetelor era că ne bântuia o fantomă îmbrăcată în mireasă și cu capul în mâna

Irina: Chiar dacă au fost momente paranormale în viața mea, nu m au înfricoșat.De fel sunt o persoană puternică , nu mă sperii ușor. 
De ex: eram singură în casă în dormitor și în cealaltă camera, târziu în noapte, s-a auzit o bubuitură ca și când ar fi căzut ceva pe jos, am tresărit ce i drept la auzul zgomotului dar m-am dus să văd despre ce e vorba , “nu era absolut nimic pe jos” , ciudat că se auzise că și când mai era cineva în camera”.

Nicoleta: Nu, n-am experimentat. 

 

Spectacola: Care sunt cele mai mari frici ale tale?


Cătălin: În perioada copilăriei puteam să spun că am câteva frici cum ar fi cea de întuneric, de singurătate, de foame : )))), dar acum nu mai am nicio frică, le-am cam depășit

Irina: Nu știu dacă sunt chiar frici, cred că “frica” cea mai mare a fost să o pierd pe mama. 

Nicoleta: Frica mea cea mai mare este - să nu pierd oameni dragi. 


Spectacola: Ești o persoană superstițioasă?


Cătălin: Desigur, dar de cele mai multe ori fac glume pe seama superstițiilor


Irina:  Da, sunt o persoană superstițioasă. Cred în multe superstiții .

Nicoleta: Da, sunt uneori superstițioasă. Nu chiar în toate momentele.

 

Spectacola: Ce remedii, leacuri sau tradiții „te-au ajutat” să scapi de anumite frici?


Cătălin: Pentru stările de irascibilitate va recomand să râdeti fără motiv, chiar funcționează.


Irina:  Nu am avut remedii … 

Nicoleta: Nu a fost necesar.


Spectacola: Spune-ne un film de groază pe care ni-l recomanzi sau pe care, din contră, ne recomanzi că mai bine să nu-l vedem. 


Cătălin: Nu mă uit la filme de groază…le urăsc, prefer comediile chiar și cele mai proaste în detrimentul celor de groază.

Irina:  Un film de groază : Insidious - 2010,205,2023(toate seriile)ador filmele thriller și de groază.


Nicoleta: Nu mă uit de fel la filmele de groază. Nu mi-au plăcut niciodată, așa că nu știu ce să recomand.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel