Halloween Spectacola - Povești de groază cu... Marian Andrei: „Toți copiii eram temători”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Se apropie cea mai înfricoșătoare sărbătoare, așa că vrem să aflăm ce superstiții au vedetele, ce le sperie, dar și ce povești de groază își amintesc din copilărie! Iată ce superstiții are Marian Andrei, dar și ce povești de groază are să ne spună. 

Halloween-ul nu e o sărbătoare românească... cu toate astea, noi, românii, ne simțim „ca peștele în apă” în jurul acestei zile. Cu toții am auzit povești, mituri, legende, care mai de care mai terifiante, mai „de speriat”. Unele în copilărie, spuse de bunici, de frații mai mari sau de prietenii de joacă, altele descoperite în perioada adolescenței, iar altele, aflate poate abia acum.  Strigoi, vrăjitoare, fantome, vampiri, demoni, monștri, baba cloanța și alte personaje terifiante ne-au înfricoșat în copilărie. 

 

Iată ce frici are Marian Andrei, prezentatorul I Like IT, de la PRO TV:

 

Spectacola: Ai vreo poveste de speriat, pe care ai vrea să o împărtășești cu noi?

Marian Andrei: Oh, dar câte nu am. Toate sunt din copilărie și se învârteau în jurul unor legende – cum ar fi Ambulanța neagră sau fără număr. Nu intru în detaliile legendei, dar toți copiii eram temători. Mai circula și legenda ielelor – că un copil dintr-un alt cartier a rămas paralizat după ce s-a întâlnit cu ele în drum spre casă, de la școală. Evident, niciuna dintre aceste legende nu are vreo legătură cu sărbătoarea Halloween, dar cam așa ne speriam noi în copilărie.

Spectacola: Ai experimentat vreodată o situație „supranaturală” care te-a înfricoșat?

Marian Andrei: Nu.

 

Spectacola: Care sunt cele mai mari frici ale tale?

Marian Andrei: Frica de apă. Mi-e teamă să înot în apă mai adâncă decât mine. Chiar și-n piscină.

 

Spectacola: Ești o persoană superstițioasă?

Marian Andrei: Nu neapărat. Adică, mă întorc din drum dacă am uitat ceva, nu mă supăr dacă vărs sare ori sparg vreo oglindă (dacă e scumpă, normal că mă supăr), dar aveam un anumit ritual atunci când mă urcam în mașina de curse, pe vremea când pilotam. În ce ordine puneam casca, mănușile și centura... Dacă nu făceam asta, parcă-mi mergea prost.

 

Spectacola: Ce remedii, leacuri sau tradiții „te-au ajutat” să scapi de anumite frici?

Marian Andrei: Cred că singurul leac este terapia, sincer.

 

Spectacola: Spune-ne un film de groază pe care ni-l recomanzi sau pe care, din contră, ne recomanzi ca mai bine să nu-l vedem.

Marian Andrei: Nu-mi plac deloc filmele de groază. Nu pot să mă uit la ceva care mă face să nu mă simt bine. Dar, am râs copios la Scary Movie. Se pune?

 

Spectacola: Sărbătorești Halloween-ul? 

Marian Andrei: Sincer, nu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel