Halloween 2021. Cluburi, baruri și discoteci, închise, dar tot se va petrece! Într-adevăr... fără certificat verde

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Vine weekendul petrecerilor!

În alți ani, în weekendul cu 31 octombrie, adică de Halloween, cluburile erau pline. Distracția începea seara și se termina în zori. Anul acesta, petrecerile se vor muta, cel mai probabil, acasă la prieteni. Activitatea în baruri, cluburi și discoteci este interzisă pe o perioadă de 30 zile, precum și organizarea și desfășurarea evenimentelor private (nunți, botezuri, mese festive etc). Din acest motiv, cel mai probabil petrecăreții vor merge la prieteni acasă și, desigur, nu li se va cere la intrare niciun certificat verde. Circulația este interzisă în intervalul orar 22.00 - 05.00, așa că distracția poate începe la 22.00 și se poate termina la ora 05.00.

Închiderea cluburilor nu pare o măsură justificată în împiedicare răspândirii coronavirusului, din moment ce românii vor schimba doar locul petrecerii: de la bar, la un prieten acasă.

De asemenea, au de pierdut și patronii cluburilor care, în anii trecuți, în această perioadă de Halloween, organizau petreceri până în zorii zilei.

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii.

 

Noile restricții au intrat în vigoare pentru 30 de zile în România

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Actualitate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel