Halle Berry: Regia filmului 'Bruised' a fost „unul dintre cele mai dificile lucruri făcute vreodată”

Halle Berry, Foto Instagram
Descriere foto: Halle Berry, Foto Instagram

Halle Berry, actriţă recompensată cu un premiu Oscar, a debutat în cariera regizorală cu drama ''Bruised'', un film în care vedeta hollywoodiană interpretează totodată rolul unei luptătoare de arte marţiale care încearcă să-şi relanseze cariera.

Halle Berry a spus că a avut nevoie de mai mulţi ani ca filmul să ajungă pe marile ecrane şi că a trecut printr-un antrenament fizic intens, care dura aproximativ cinci ore pe zi, pentru a se pregăti pentru scenele de luptă. Pelicula rulează în prezent într-un număr limitat de cinematografe şi va fi lansată miercuri pe platforma Netflix.

''Am ştiut că voi investi mai mult timp, mai multă energie, mai multe ore de muncă decât în întreaga mea carieră'', a declarat aceasta într-un interviu pentru Reuters. ''S-a dovedit a fi adevărat. A fost unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le-am făcut vreodată'', a mai spus actriţa americană.

Actriţa britanică Sheila Atim, care face parte de asemenea din distribuţie şi interpretează rolul antrenoarei personajului lui Berry, a spus că ''Bruised'' este o peliculă despre regăsirea sinelui.

''Personajele din poveste încearcă pur şi simplu să găsească o modalitate de a supravieţui circumstanţelor'', a spus Sheila Atim. ''Iar unii oamenii se descurcă mia bine decât alţii din diverse motive''.

După mai multe decenii petrecute în industria filmului şi un Oscar obţinut pentru filmul din 2001 ''Monster's Ball'', Halle Berry a spus că oamenii sunt deseori surprinşi atunci când le spune că încă i se pare dificil să te descurci în industria de divertisment, notează Agerpres. 

''Cred că cei mai mulţi cred că, într-un fel, mie îmi este mai uşor'', a declarat Halle Berry.

''Ca femeie de culoare, lupta este reală'', a adăugat ea. ''Este reală în continuare. Nu am primit niciodată nimic de-a gata de-a lungul carierei şi trebuie în continuare să lupt când vreau să obţin ceva. Şi deşi câteodată îmi doresc să nu fiu nevoită, sunt totuşi recunoscătoare că am această şansă'', a precizat actriţa americană.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 22 noi 2021, 22:08 | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience