Halle Berry a pus ochii pe Zendaya. Actrița are planuri mari: "Mi-ar plăcea să o interpretez pe mama ei”

Data publicării:
Halle Berry, Zendaya. Colaj Foto Instagram
Descriere foto: Halle Berry, Zendaya. Colaj Foto Instagram

Halle Berry își dorește să joace alături de tânăra actriță Zendaya.

În timpul unui nou interviu acordat în cadrul podcastului Variety Awards Circuit, Halle Berry a vorbit despre dorința ei de a lucra cu vedeta premiată cu Emmy pentru filmul Euphoria.

Halle Berry este cu ochii pe viitor. Actrița premiată cu Oscar, care tocmai și-a lansat debutul regizoral cu filmul "Bruised" (în care joacă și rolul principal), nu se mulțumește cu terenul pe care l-a străbătut deja. Ar vrea să lucreze cu superstarul în ascensiune Zendaya.

"Știi cu cine vreau să lucrez cu adevărat? Zendaya. Am o idee. Am un plan. Am un plan... Nu îl prezint public, încă".

"Mi-ar plăcea să o interpretez pe mama ei. Am o idee. Eu chiar, cred că ea este următoarea... Ea este viitorul și chiar vreau să lucrez cu ea", a adăugat ea.


De asemenea, Berry are un sfat pentru Zoë Kravitz, care o va interpreta pe Selina Kyle, alias Catwoman, în mult-așteptatul "The Batman" al lui Matt Reeves, alături de Robert Pattinson. "Îi voi spune doar: "Pregătește-te, s-ar putea să vină după tine - dar nu lăsa asta să-ți afecteze interpretarea despre cine crede că ar putea fi Catwoman", spune ea. "Eu personal cred că va fi o Catwoman minunată".


În această ediție a Podcastului Variety Awards Circuit, Berry va vorbit despre cariera sa, care  a fost una plină de distincții, lupte și răscumpărări, ieșind mereu mai puternică decât era înainte. Munca ei în "Bruised" dovedește acest lucru. Ea se destăinuie despre cum a fost realizat "Bruised" și cum s-a simțit când a fost filmul numărul unu pe Netflix, dar și despre eforturile ei de a face o muncă de calitate după ce a câștigat Oscarul. În plus, Berry vorbește despre următoarele proiecte de actorie pe care le are la orizont, printre care se numără "Moonfall", de Roland Emmerich, "The Mothership", de Matt Charman, și "Our Man from Jersey", în care joacă alături de Mark Wahlberg. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel