HAI HUI ÎN TIMP, un film românesc pentru întreaga familie, a avut avanpremiera de gală pe 28 noiembrie

Data publicării:

Filmul de comedie HAI HUI ÎN TIMP regizat de Irina Murgeanu Grigore a avut avanpremiera de gală pe 28 noiembrie. 

La eveniment au fost prezenți actorii din distribuția filmului alături de cântăreți, oameni de radio și televiziune, influenceri și critici de film. Printre participanți se numără și Angela Similea, Ionuț Rusu, Dan Cruceru, Zanana (Ana Maria Ivan), Corina Priceputu, Miruna Ioani, Andra Udrea, Alina Serea și Irina-Margareta Nistor.

Distribuția filmului se bucură de participarea extraordinară a doi dintre cei mai buni actori români aflați la prima colaborare pe platourile de filmare, Constantin Cotimanis și Gabriel Spahiu, alături de Cosmin Seleși, Mirela Zeța, Anca Florescu, Emil Mandanac, Ionuț Grama, Sophia Jambori, Maya-Maria Stanciu, David Hrițcu, Cristi Gurlui, Tudor Moșul, Ilinca Dinu, Horia Roșoga, Sebastian Grigore, Manuela Ciucur, Ela Prodan, Alin Roșu, Mihai Marinescu, Virginia Rogin și Nuami Dinescu.

Prezentând aspecte inspirate din realitate, HAI HUI ÎN TIMP este primul film românesc de aventură, plin de fantezie, umor și mister destinat atât celor mici, cât și celor mari. Primul film autohton filmat în seturi virtuale create de la zero, HAI HUI ÎN TIMP beneficiază de cea mai nouă tehnologie în domeniu, având cele mai multe efecte speciale realizate pentru un lungmetraj în cinematografia românească.

 

 

 

HAI HUI ÎN TIMP prezintă o lume în care părinţii nu mai petrec suficient timp alături de copii, aceştia vor face orice să recâştige acest lucru preţios. Cei cinci prieteni, Maria, Ioana, Mihai, Radu şi Andrei, vor porni într-o aventură plină de farmec unde, alături de noii lor amici dintr-o lume fantastică din trecut, Ain şi Ara, vor reuşi cu inteligenţă să îşi atingă ţelul. Inspirat din realitatea cotidiană, spectatorii vor retrăi alături de personajele din film momente pline de amuzament într-o poveste captivantă atât pentru întreaga familie.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel