Gulaș cu carne de pui. Cea mai delicioasă rețetă

Ashkan Forouza, foto unplash
Descriere foto: Ashkan Forouza, foto unplash

Putin ușoară, aceasta rețetă  de pui este perfectă pentru masa în familie. Se prepară ușor, nu ne răpește foarte mult timp, este foarte gustoasă, așa că o vom trece cu siguranță în categoria rețetelor preferate.

Carnea de pui este alimentul pe care, cu siguiranță, fiecare dintre noi îl iubește. 

 

Ingrediente: 

1500 g carne de pui, 100 ml ulei, 250 g smântână, 150 g făină, 2 g chimen, 1 g piper, și 100 g sare

Procesc tehnologic:

Carnea de pui de porționează și se sărează.

Modul de preparare:

Bucățile de pui se înăbușă în ulei și 200 ml de apă. Se adaugă chimenul, făina dizolvată în 150 ml apă rece, se completează cu 750 ml apă fiartă și cu smântână și se continuă fierberea, circa 20 de minute. 

Sosul obținut se strecoară peste carnea de pui, se adaugă piper și sare. 

Servirea:

Preparatul se servește cald, cu garnituri diferite.

Autorul articolului: Florentina Arcu | Dată: 28 oct, 07:32 | Categorie: Sanatate
Get it on App Store Get it on Google Play