Greutățile prin care a trecut Oana Sîrbu în ultimul an. Vedeta a fost infectată cu Covid-19: „Am tras o spaimă mare”

Data publicării:
Oana Sîrbu, foto Instagram
Descriere foto: Oana Sîrbu, foto Instagram

Oana Sîrbu a trecut prin clipe grele în ultimul an de zile. Actrița și-a pierdut mama și a avut mari probleme de sănătate după ce s-a infectat cu virusul ucigaș din China. 

Oana Sîrbu a ajuns la capătul puterilor. Vedeta a pierdut multe persoane dragi din cauza virusului Covid-19. Actrița a suferit enorm după ce s-a stins din viață cea mai dragă persoană din viața ei. Mama Oanei, în vârstă de 87 de ani, s-a luptat mult, dar nu a reușit să scape cu viață. Vedeta a rămas acum doar cu tatăl ei. 


„Am rămas doar cu tata. Anul trecut a măturat un val de oameni dragi din familia mea, toți trecuți de a doua tinerețe. Am rămas doar ramura tânără din familia noastră. Eu am fost foarte apropiată de ai mei pe tot parcursul vieții. Am fost extrem de legată de ei, chiar dacă tata nu ar fi vrut să fac meseria asta. Știa cât de greu este. Dar asta nu m-a împiedicat să nu am o relație foarte bună cu ei. Eu și cu fratele meu am încercat să le umplem sufletele cu bucurie. Am încercat să o pun pe picioare pe mama, dar nu s-a mai putut. Se apropia de 87 de ani”, a declarat Oana Sîrbu pentru Prima TV. 


Oana Sîrbu nu a scăpat nici ea de Covid-19. Chiar dacă spune că a fost precaută și s-a protejat cât a putut ea de mult, nu a reușit să scape cu bine. Aceasta s-a temut pentru viața ei și spune că a trecut prin clipe de coșmar. 


„Am fost atât de precaută și de înfricoșată în perioada asta. Nu m-au interesat părerea și impresia nimănui. Am ascultat doar sfaturile a doi doctori care au apărut la tv și în care am încredere. La un an însă și ceva după ce am dat masca la o parte, am fost la o filmare pentru Paște, unde nimeni nu purta mască. 12 minute, atât am dat masca jos, într-o pauză, și asta a fost. La cinci zile au început simptomele. Sperietura a fost mare. Am tras o spaimă mare! Am avut febră, am făcut și o radiografie la plămâni. Am ieșit pozitivă. Am stat departe de copil, de tatăl meu. Sper să nu se mai repete“, a spus actrița. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel