GREȘELILE întâlnite cel mai des în MACHIAJ. Sfaturile Mirelei Vescan: "Încă se practică acest lucru și nu este estetic"/ EXCLUSIV

Data publicării:
Sursa foto: unsplash/ autor: Laura Chouette
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: unsplash/ autor: Laura Chouette

Mirela Vescan a declarat, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, care sunt cele mai întâlnite greșeli de make-up și cum le poți evita.

Machiajul în ziua de astăzi a devenit un punct foarte împortant pentru noi femeile, însă foarte multe dintre noi nu sunt atente la anumite detalii și fac greșeli destul de mari când vine vorba de machiaj. 

Mirela Vescan, make-up artist, a declarat, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, care sunt cele mai întâlnite greșeli de machiaj, care sunt observate cel mai des la femei.

"Fardarea sprâncenelor în nuanțe de gri dau un aer bătrânicios. Merge doar la anumite fețe și la persoane care au părul blond, dar griul ăla este tern și nu încadrează foarte bine pe toată lumea. Asta este o greșeală. Nu toată lumea arată bine cu tuș. Sunt unele persoane care au relief asiatic pe pleoapă, încearcă să facă tot posibilul pentru a-și aplica o linie de tuș și nu întotdeauna se obține ce se vrea, ci doar apar greșeli mari.

O mare greșeală este să nu-ți aplici fond de ten, să pui fardul direct pe piele. Asta poate să creeze pete, mai ales cnd vine vorba de fardul de obraz. Este greșit abuz de luciu de față. Se poartă foarte mult pudra de glow, în continuare, dar se pune puțin pe pomeți, o asociezi cu fardul de obraz, dar nu faci linii definite, care din diferite unghiuri, nu arată bine. 

O altă greșeală este să îți mărești buzele începând cu colțul gurii și să te duci în sus. Încă se practică acest lucru și nu este estetic. Important este să avem un contur direct de volum al buzelor, dar trebuie puțin exercițiu", a declarat Mirela Vescan, în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

Tendințele în machiaj în 2022

Fiecare an vine cu tendințele sale în materie de machiaj, iar 2022 vine cu noi idei de machiaj, potrivit pentru toate gusturile. De la machiaje cu farduri de pleoape în nuanțe îndrăznețe,  cu glossuri strălucitoare și hidratante, până la voluminizarea genelor și laminarea sprâncenelor.  Mirela Vescan a dezvăluit care sunt tendințele în materie de machiaj pentru anul 2022.

"Pielea trebuie să fie foarte bine îngrijită, fondul de ten trebuie să fie hybrid, adică să aibă și nivelare estetică și tratament, să aibă ser sau mixat. Pudra trebuie să fie translucidă, foarte fină, HD. Fardul de obraz este aplicat sus de pomeți și ușor glasat, roz proaspăt, floral, până la fucsia. Cu fardul de obraz urcăm ușor pe tâmple și frunte ca să se armonizeze foarte bine și cu machiajul ochilor. Este un machiaj coborât cumva din stilul anilor 80, dar actualizat. Rihanna a lansat deja în colecția ei și îi stă foarte bine, dar designerii au propus formula asta, însă este greu să te lupți cu conturingul. Anul acesta, conturingul este în plan secund și toată lumea se orientează spre aceste rozuri proaspete, frumoase, feminine. Sprâncenele se poartă laminate, și cumva nuanța părului nu se mai pune atât de mult în evidență, se definesc foarte bine firele. Trendul vine din Rusia, au început acum vreo cinci ani, dar acum a ajuns trend principal și arată foarte bine. Pe de altă parte, nu orice sprânceană merge laminată. Trebuie să ai fire lungi, să nu le tunzi și să le ordonezi frumos. Cu ceara care trebuie, poți să le faci", a declarat Mirela Vescan pentru DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel