Greșeala uriașă pe care o faci dacă usuci hainele pe calorifer. Consecințele pot fi grave și pe termen lung

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Julian Hochgesang
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Julian Hochgesang

Greșeala uriașă pe care o faci dacă usuci hainele pe calorifer. Riști să te îmbolnăvești grav.

Greșeala uriașă pe care o faci dacă usuci hainele pe calorifer.. Așa tentantă cum poate părea utilizarea caloriferelor pentru a usca hainele în timpul iernii, experții au avertizat oamenii să nu facă acest lucru din perspectiva sănătății, deoarece poate duce la dezvoltarea mucegaiului periculos.

Temperaturile au scăzut, ceea ce înseamnă că intrăm în sezonul rece. Un alt simptom frustrant al lunilor reci este că nu mai putem usca rufele afară, ceea ce înseamnă că fie riscăm să se acumuleze umezeală dacă le agățăm în interior, fie folosim uscătorul de rufe, care poate fi costisitor.

Pentru a accelera timpul de uscare, mulți decid să-și agațe hainele pe calorifer. Cu toate acestea, experții medicali au emis un avertisment împotriva acestei practici, deoarece aceasta poate duce la apariția mucegaiului. Conform oamenilor de știință, mucegaiul se dezvoltă în condiții calde și umede, motiv pentru care este atât de periculos, potrivit Express.

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel