Grațiela Duban a mărturisit de ce soțul ei nu s-ar însura niciodată cu Adelina Pestrițu. Motivul l-a șocat pe Cătălin Măruță

Data publicării:
Andrei Duban și Adelina Pestrițu, sursa instagram
Descriere foto: Andrei Duban și Adelina Pestrițu, sursa instagram

Grațiela Duban a făcut dezvăluiri picante despre soțul ei. Aceasta a mărturisit de ce soțul ei, Andrei Duban, nu s-au însura niciodată cu Adelina Pestrițu.

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, de pe Pro Tv, Grațiela Duban a fost supusă de către Cătălin Măruța la un un joc cu totul inedit. Prezentatorul Tv i-a arătat frumoasei blondine câteva fotografii cu cele mai cunoscute artiste din România și a întrebat-o pe soția actorului cu cine s-ar potrivi, după părerea ei, Andrei Duban dacă nu ar fi fost căsătorit cu ea.

În lista dată de Cătălin Măruță erau nume precum Lora, Anna Lesko, Andreea Mantea, Iulia Albu sau Adelina Pestrițu. În legătură cu Lora, Grațiela Dubdan a spus că l-ar vedea pe Andrei Duban căsătorit cu ea. În momentul în care a venit vorba de Adelina Pestrițu, soția lui Andrei Duban a uimit pe toată lumea când a explicat de ce soțul ei nu s-ar însura niciodată cu ea.

„I-ar plăcea foarte tare posteriorul Lorei, cui nu ii place? L-aș vedea căsătorit și cu familie cu Lora. A trecut testul, să zicem. Cu Adelina nu. Andrei, daca ar fi putut să mă ia și pe mine de nevasta virgină, ar fi făcut-o. Asta ar fi fost dorința lui, să fiu virgină. Ce să-i fac, dacă nu m-a luat din liceu…a fost prea târziu. Nici eu nu am fost virgină, dar nici așa meciuri în picioare nu am avut. Ea e familistă, dar nu a avut noroc.”, a declarat soția lui Andrei Duban la PRO TV.

Andrei Duban avea poze în laptop cu Andreea Mantea dezbrăcată

Soția lui Andrei Duban a mai făcut o dezvăluire, care a șocat pe toată lumea. Grațiela Duban a mărturisit că, acum 12 ani ani, la începutul relației lor, a găsit câteva fotografii interzise cu Andreea Mantea dezbrăcată, în calculatorul lui Andrei Duban.

„Ea a fost cu Cristi Mitrea si lui Andrei i-a fost frică de el. Ia că mi-am adus aminte de ceva. Când l-am cunoscut pe Andrei m-am uitat în pozele lui și am văzut o poză cu ea goală. Nu știu dacă a fost ceva între ei.

Nu sunt geloasă, am așa de mare încredere în el încât…uite, să îți povestesc. Am fost în Amsterdam pe Red Street, i-am dat 50 de euro și i-am spus: hai, du-te si fă-te de râs și la astea.”, i-a mărturisit Grațiela Duban lui Cătălin Măruță la PRO TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel