Golden Buzz Românii au talent. Jurații au rămas cu gura căscată. Florin Călinescu: „Am aflat câștigătorul sezonului”

Data publicării:
Ana și Lizzie, Românii au Talent/ captura foto Youtube/ Românii au talent
Descriere foto: Ana și Lizzie, Românii au Talent/ captura foto Youtube/ Românii au talent

Andra a fost fascinată de un număr fabulos, gândit de Ana și Lizzie. Povestea superbă a fetiței cu păpușa a primit Golden Buzz la „Românii au Talent”. 

Jurații au fost fascinați de un număr de ventrilochism, realizat de Ana și Lizzie, ambele în vârstă de 11 ani. Jurații s-au ridicat în picioare de la jumătatea numărului, iar Andra a dat Golden Buzz la final. 


„Această artă am descoperit-o acum doi ani, pe Yotube, și am început în perioada carantinei, când toată lumea era blocată în casă. Am început încet, făceam voci, exerciții de dicție și am evoluat. Am început prin a-mi confecțion păpuși din șosete, cu fuste, năsturei, iar anul acesta am primit-o pe Lizzie. M-am gândit unde ar fi cel mai potrivit loc să se lanseze diva decât aici, la Românii au talent.


Sigur va fi și momentul ei de strălucire aici. Pe ea am primit-o de ziua mea, pentru că mi-am dorit foarte mult o păpușă. O iubesc foarte mult, e cea mai bună prietenă a mea. De obicei, câteodată ea se dă mare și mă cert cu ea. Pare modestă, dar nu e”, a spus Ana, cea care a fost trimisă direct în semifinale. 


„Mulți cântăreți nu pot să facă cu gura deschisă ce ai reușit tu. Ești de departe cel mai spectaculos număr pe care eu l-am văzut la Românii au Talent”, a remarcat Călinescu.


„Ana, ești de aur. A fost superb, divin”, a spus Andra.


„Ana, fantastic acest număr. Eu îmi făceam semn cu Pavel, dacă n-ar fi dat Andra… Îți doresc ca anul ăsta să câștigi și să ajungi cunoscută la nivel mondial. Sunt atât de bucuros ca am prins loc în primul rând la primul tău spectacol”, a exclamat Smiley. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel