Golden Buzz Românii au talent. Alexandra Dinu a trimis-o direct în semifinală pe Ruslana Krutas, o contorsionistă din Ucraina / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Ruslana Krutas la Românii au Talent. Captură foto ProTV
Descriere foto: Ruslana Krutas la Românii au Talent. Captură foto ProTV

Ruslana Krutas, o contorsionistă din Ucraina, a primit Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11! Tânăra a ajuns în Cartea Recordurilor cu talentul pe care îl are. 

Tânăra acrobată  a uimit jurații de la „Românii au talent”, care au rămas în picioare minute în șir, după ce Ruslana deja terminase momentul artistic. 

 

"Mă numesc Ruslana Krutas, am 20 de ani şi vin din Kiev, Ucraina. Călătoresc foarte mult. Am ajuns în 25 de ţări cu spectacolul meu. Acum, sunt pentru prima oară în România şi îmi place ţara asta. Am venit în România pentru a-mi arăta talentul şi sper ca românii să mă aprecieze. Sunt emoţionată de fiecare dată înainte să intru pe scenă, trăiesc foarte multe sentimente", a mărturisit concurenta.


Alexandra Dinu a fost complet impresionată de prestația tinerei și a apăsat butonul auriu, care o trimite direct în semifinala Românii au Talent, sezonul 11.

"Singurul lucru pe care pot să îl fac după momentul tău este ăsta", a spus Alexandra Dinu, iar apoi a apăsat Golden Buzz.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Ruslana Krutas le-a dezvăluit  lui Smiley şi lui Pavel Bartoş că a intrat în Cartea Recordurilor după ce a reuşit performanţa de a sparge 24 de baloane cu spatele.

Ruslana: De când am intrat pe scenă mi-am dorit Golden Buzz şi l-am primit
Pavel Bartoş: Îl meriţi
Smiley: Cred că spectacolul oferit de tine a fost unul dintre cele mai bune spectacole de contorsionism pe care le-am văzut pe scenă
Ruslana: Mulţumesc foarte mult. Data viitoare vă voi arăta recordul meu mondial. Sunt în Cartea Recordurilor şi data viitoare vă voi arăta, pe această scenă
Smiley: Serios, ai un record mondial
Ruslana: Da, am spart 24 de baloane cu spatele



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel