Gogoașă din Trăsniții, dezvăluiri cutremurătoare. Actorul și-a trăit copilăria în sanatoriu: „Mama m-a otrăvit controlat “

Data publicării:
Sursa foto: Constantin Zamfirescu, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Constantin Zamfirescu, facebook

„Gogoașă” din Trăsniții a făcut dezvăluiri cutremurătoare din copilărie.

Constantin Zamfirescu, cunoscut pentru rolul lui Gogoașă din Trăsniții, este mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu că actorul a trecut prin momente grele. Celebrul actor a fost diagnosticat cu cancer la rinichiul drept și a avut nevoie de intervenție chirurgicală. Și asta nu a fost tot. Din cauza unor complicații suferite la naștere,Constantin Zamfirescu a fost diagnosticat cu semipareză pe partea dreaptă, fapt care i-a marcat întreaga copilărie. Actorul a povestit că mamei sale i-a fost recomandată otravă pentru a-l ajuta să scape de paraziții intestinali, substanță care i-a afectat stomacul.

Gogoașă din Trăsniții, dezvăluiri cutremurătoare

„Se făceau, totuși, niște analize pregătitoare și de la grădiniță aveam oxiuri. Ca să scap repede de beleaua asta, mi-au dat otravă, la propriu.

Sticluța pe care o primise mama avea cap de mort pe ea și primise o cantitate ceva mai mare, pentru că dacă punea mai mult de trei picături pe un cub de zahăr, îi spuneau: ‘Arunci și încerci din nou. Nu mai mult de trei picături, că intrăm în riscuri severe’.

Deci, mama mea m-a otrăvit controlat, ca să scap repede de acei oxiuri. Dar nu pentru că așa a vrut ea și pentru că așa au vrut medicii. Tratamentul ăsta sever mi-a stricat stomacul”, a povestit „Gogoașă” pentru Antena Stars. 

„M-am născut pe 1 ianuarie. Pe mama o legau la șireturi când vorbea Ceaușescu”

„M-am născut de 1 ianuarie. Nu aveau chef medicii acum 57 de ani de naștere în noaptea de Revelion. Pe mama o legau la șireturi undeva în jurul orei 00:00, când vorbea Ceaușescu și a ajuns la maternitate. Nu avea dilatația suficientă și au estimat că voi veni pe lume la 5 dimineața și nu aveau chef să piardă Revelionul. Au făcut o nefăcută.

A început un travaliu forțat în care eu m-am răsucit, m-am înfășurat cu cordonul în jurul gâtului și când m-au tras cu forcepsul, m-au strâns de gât”, a spus Constantin Zamfirescu.

„S-a produs o asfixie, de fapt, un accident vascular cerebral. Și când a venit asistenta să mă spele, dar cu apă rece, pentru că nu mai avea rost să mă spele cu apă caldă, la șocul termic, mi-am revenit la viață. Nu s-a aflat că accidentul vascular a lăsat niște urme severe, semipareză pe partea dreaptă”, a adăugat actorul.

Constantin Zamfirescu a petrecut 14 ani într-un sanatoriu

„Au urmat 14 ani de sanatoriu. În fiecare vară, copiii de la bloc se jucau jocurile copilăriei, iar eu eram în sanatoriu, pentru că acolo era sanatoriul de recuperare balneoclimaterică pentru probleme locomotorii. Am urmat tratamente groaznice.

În acel sanatoriu, pe perioada vacanței, o lună și jumătate, eram internat. Părinții te lasă acolo și dispar din viața ta. Comunicam cu ei doar prin cărțile poștale pe care le scriam”, a dezvăluit actorul.

„Colegii mei nu mă băgau în echipele lor de fotbal, nu eram în stare de nimic. Dacă, totuși, aveau nevoie, eu eram portarul pentru că era suficient să deschid brațele și ocupam toată poarta. Să alerg nu eram capabil.

Mai târziu, din nevoia de a echilibra cât de cât masa musculară, am început să fac și sport de performanță și să depășesc nivelul unui om considerat bolnav și să ajung mai bine pregătit fizic decât colegii mei și chiar să performez în artele marțiale pe care le-am făcut”, a încheiat vedeta din Trăsniții.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel