Gloria Estefan, infectată cu SARS-Cov2 de către un fan: „A venit la mine în timp ce mâncam”

Data publicării:
Gloria Estefan. foto: Instagram/gloria estefan
Descriere foto: Gloria Estefan. foto: Instagram/gloria estefan

Cântăreaţa americano-cubaneză Gloria Estefan a dezvăluit că a avut COVID-19 luna trecută.

Artista bănuieşte că s-a infectat pe 30 octombrie când a ieşit să ia masa în oraş și a interacționat cu un fan. 

''Motivul pentru care împărtăşesc acest lucru este pentru că vreau să ştiţi cât de contagios este'', a spus aceasta. ''Port mască peste tot. Am fost la un restaurant în aer liber cu câteva persoane din familie - vreo trei, patru. Cu toţii eram negativi şi am purtat măşti până am ajuns la masă şi atunci când am plecat'', a declarat artista pentru The Independent. 

Estefan a spus ''că singurul lucru care bănuieşte că s-a întâmplat'' a fost când cineva ''a venit la mine în timp ce mâncam şi m-a bătut pe umăr, stătea foarte aproape, nu purta mască şi îmi spunea lucruri frumoase, dar acesta este singurul lucru pe care l-am făcut în exteriorul locuinţei mele''.

Artista a mai spus că acum s-a însănătoşit şi că a avut două rezultate negative la testele COVID-19, notează Agerpres. 

''Vă rog pe toţi, purtaţi-vă măştile, încercaţi să staţi la o distanţă de doi metri şi protejaţi-vă'', a mai adăugat ea.

Florida, unde Estefan locuieşte, se află printre statele care înregistrează o creştere a numărului de cazuri de coronavirus. Marţi, Florida, alături de Texas şi California, au depăşit pragul de 1 milion de cazuri confirmate de COVID-19.

A crescut totodată numărul spitalizărilor, 4.261 de pacienţi cu COVID-19 având nevoie de internare, în creştere faţă de 4.139, bilanţul de luni.

Guvernatorul Florida a promis că nu va institui restricţii suplimentare şi că nu va impune închiderea activităţilor comerciale aşa cum a procedat în primăvară şi vară



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel