Globurile de Aur 2021: Ce film produs de Netflix a primit cele mai multe nominalizări

Data publicării:
Netflix, sursa unsplash/ autor Thibault Penin
Descriere foto: Netflix, sursa unsplash/ autor Thibault Penin

Un lungmetrajul  produs de Netflix, a primit miercuri cele mai multe nominalizări la Globurile de Aur.

Lungmetrajul "Mank", produs de Netflix, a primit miercuri cele mai multe nominalizări la Globurile de Aur, trofee care deschid sezonul marilor premii cinematografice de la Hollywood, şi va concura la şase categorii, inclusiv la categoria "cel mai bun film dramatic", potrivit Agerpres.

Filmat în alb negru de regizorul David Fincher, "Mank" explorează epoca de aur a Hollywoodului, prezentând povestea scenaristului Herman J. Mankiewicz, interpretat de Gary Oldman, şi realizarea celebrului film "Citizen Kane", de Orson Welles.

Un alt lungmetraj realizat de Netflix, "The Trial of the Chicago 7", scris şi regizat de Aaron Sorkin, ocupă locul al doilea în clasamentul producţiilor nominalizate şi va concura la cinci categorii de premii.

Nominalizările au fost anunţate miercuri de actriţele Sarah Jessica Parker şi Taraji P. Henson printr-o transmisiune virtuală, care a fost difuzată în cadrul emisiunii "Today" a postului de televiziune NBC.

Cea de-a 78-a gală de decernare a Globurilor de Aur va avea loc pe 28 februarie la Los Angeles. Ceremonia va fi prezentată de actriţele Tina Fey şi Amy Poehler.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel