Giulia Rossignoli, motivul pentru care a renunțat la Italia pentru România. Ce a impresionat-o cel mai mult în țara noastră: „Asta m-a atras...”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Giulia Rossignoli, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Giulia Rossignoli, Spectacola

Giulia Rossignoli, designer vestimentar, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, motivul pentru care s-a mutat în România, dar și ce îi place cel mai mult în țara noastră. 

Giulia Rossignoli  s-a născut în Italia, la Milano și s-a îndrăgostit de artă în copilărie. De la desen și pictură, în adolescență a luat primul contact cu lumea modei. S-a înscris la un liceu cu specializarea „design vestimentar”, iar de acolo a pornit aventura ei, oficială, în fascinanta lume a modei. A urmat apoi Universitatea de Design Vestimentar „Nuova Accademia di Belle Arti”, unde a avut-o ca profesoară pe celebra Benedetta Barzini, care încă activează în lumea modeling-ului, la vârsta de 79 de ani. Ulterior, creatoarea de modă a decis să renunțe la locul unde s-a născut și a copilărit și s-a mutat în România.

Giulia Rossignoli, motivul pentru care a renunțat la Italia pentru România

Giulia Rossignoli, designer vestimentar, a fost invitata Georgianei Ioniță-Toader, într-o nouă ediție a emisiunii „Întâlnire cu arta”, acolo unde a vorbit despre mutarea sa în România, dar și despre interacțiunea sa cu vedetele din showbiz-ul românesc. Designerul susține că România este o țară  care îți oferă foarte multe posibilități, acesta fiind unul din motivele pentru care a decis să facă această schimbare. Totodată, Giulia Rossignoli a precizat că și soțul ei, de origine română, a făcut-o să se îndrăgostească de țara noastră. 

Creatoarea de modă recunoaște că îi lipsește Italia, mai ales că acolo are familia și prietenii. Giulia ne-a mărturisit că duce și dorul mâncărurilor de origine italiană, dar și a locurilor superbe din țara natală. 

„Cred că România este o țară care îți oferă foarte multe oportunități, chiar dacă, poate românii nu cred asta, dar venind din altă realitate, România este foarte bună pentru busniess, având în vedere că aici, activitățile comerciale nu sunt atât de vechi precum în Italia și nu poți să-ți deschizi ceva nou și să poți să calci pe piață. Asta m-a atras cel mai mult la România, dar și soțul meu, care este român și m-a atras în această țară. Îmi este dor de casă, fiind de acolo părinții, familia, prietenii, mâncarea, dar și frumosul, adică să pot să ies din casă și să mă uit la tot ce este frumos în Italia. Este frumoasă și România, dar este mai metropolitan totul.

Și aici în România tot italienesc mănânc, dar ingredientele sunt altfel și nu ies exact ca acolo. Îmi place și mâncarea românească, dar inima mea este acolo și îmi este dor de fructele de mare, paste, pizza. Eu nu gătesc, soțul gătește, în schimb. ”, ne-a spus Giulia Rossignoli.

Cum a fost interacțiunea Giuliei Rossignoli cu celebritățile din România

Giulia Rossignoli a povestit că interacțiunea cu celebritățile din România a fost una neașteptat de rapidă și asta pentru că ea este o fire deschisă, comunicativă și prietenoasă. 

”Interacțiunea cu vedetele din România a fost destul de neașteptată, a venit totul foarte repede, dar eu sunt o persoană foarte extrovertită și prin latura asta din Italia, noi suntem foarte deschiși, ne place să conversăm, astfel că mi-a fost foarte ușor să mă împrietenesc cu anumite celebrități și să reușesc să mă fac cunoscută. Totul a venit de la sine și este frumos. ”, a mai spus designerul vestimentar. 

Vezi interviul integral mai josGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 17 iun 2023, 17:26 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience