Giulia Nahmany, rețetă de salată israeliană, perfectă pentru zilele toride de vară: ”Simplă și nutritivă”

Data publicării:

Giulia Nahmany a dezvăluit cum se prepară salata perfectă pentru zilele de vară. 

Giulia Nahmany are mare grijă de felul în care arată. Actrița recunoaște că este foarte atentă la alimentație și acordă o atenție deosebită acestui aspect. 

Giulia Nahmany: „Alimentația este cheia”

Giulia a mărturisit că este foarte important să avem mare grijă de noi, mai ales după vârsta de 40 de ani și nu numai. Actrița este de părere că alimentația este cheia, astfel că alege întotdeauna să mănânce un mic dejun proteic și încearcă pe cât posibil să nu mai consume zahăr. 

“De ceva vreme mi-am schimbat puțin stilul alimentar. Încerc să mănânc un mic dejun proteic și mai puțin glucidic. Iar asta tocmai pentru a ține rezistența de insulina în frâu. Pentru că această rezistență la insulină creează foarte multe probleme pentru noi. Am constatat că este important pentru noi femeile să avem mai multă grijă.

Mai ales după 40 de ani, dar nu numai. Este important pentru toate vârstele și pentru cei mai tineri. Alimentația este cheia. Iar eu aleg să mănânc un mic dejun proteic, iar apoi ceva dulce, dacă simt nevoia.

Dar încerc să nu mănânc zahăr, pentru că este foarte nociv. Există multe variante sănătoase pe piață cu care se poate înlocui cu succes zahărul”, a declarat Giulia Nahmany pentru FANATIK.

Giulia Nahmany, rețetă de salată israeliană, perfectă pentru zilele toride de vară

Giulia Nahmany a dezvăluit cum se prepară salata pe care o putem consuma lejer în zilele de vară.

“Eu am o salată israeliană, pe care o fac foarte des. Îmi place foarte mult. Avem nevoie de castraveți, pe care îi tăiem mărunt. Apoi adăugăm și roșie, tot așa, tăiată mărunt. Ceapă roșie, pe care trebuie să o tocăm fin. Eu adaug și gogoșar. Mai pun pătrunjel proaspăt și puțină mentă.

Apoi adaug ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare și piper. Apoi amestecăm totul. La final, se poate adăuga brânză feta deasupra, sau năut, dacă vrem proteină. Sau pentru cine consumă pește, își poate face un somon la grătar și să îl adauge în salată. Sau pentru vegani, tofu e o alegere bună. E o salată extraordinar de ușoară, simplă și foarte bună și nutritivă”, a mai spus Giulia Nahmany.

Giulia Nahmany a renunțat definitiv la carne

Actrița susține că a renunțat la carne de ani buni. Vedeta recunoaște că este destul de indulgentă cu fetițele sale și le va lăsa pe ele să decidă dacă vor să renunțe și ele la carne. 

“Eu nu mănânc deloc carne. De ani de zile, nu mai consum carne, orice ar fi. În schimb, sunt mai indulgentă cu fiicele mele. Sunt maleabilă. Nu le-am forțat să renunțe la carne. Totuși sunt copii și au nevoie. Aș vrea ca această alegere să vină de la ele, dacă va fi cazul, când vor fi ele mai mari.

Spre exemplu, eram într-o zi la un restaurant, iar fetița cea mică voia să comande un suc cu zahăr. Iar eu i-am spus că poate ar fi mai bine să consume apă, deoarece acea băutură nu îi face bine. Și a înțeles. Oricum cred că părinții trebuie să fie un exemplu pentru copiii lor. Iar cei mici, dacă văd anumite obiceiuri sănătoase la părinți, le vor adopta și ei cu ușurință”, a mai spus Giulia Nahmany, pentru sursa menționată mai sus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel