Giulia Nahmany, durere fără margini. 7 ani de la moartea mamei sale: „Parcă a fost ieri”

Data publicării:
Giulia Nahmany, foto Instagram
Descriere foto: Giulia Nahmany, foto Instagram

Giulia Nahmany încă își plânge mama. Se împlinesc 7 ani de când femeia care i-a dat viață a murit.

Pe 29 iulie, Giulia Nahmany ar fi trebuit să sărbătorească ziua de naștere a mamei sale. În schimb, vedeta își amintește cu dor de cea care i-a dat viață. În curând se vor împlini 7 ani de când aceasta nu mai este, iar dorul de părintele său o sfâșie pe vedetă.


„E o zi foarte specială! Astăzi ar fi trebuit să fie ziua mamei mele, Daniela. Nu-mi vine să cred că în curând se fac șapte ani de când am pierdut-o. Parcă a fost ieri. Și parcă acea gaură devine din ce în ce mai mare. Din momentul în care eu am pierdut-o pe ea, atunci s-a produs acea schimbare. (...) Am avut șansa să găsesc anumite persoane: ghizii mei spirituali, care m-au ajutat în acest sens și m-au făcut să înțeleg anumite aspecte. Chiar și vizavi de moarte. Eu mi-am schimbat perspectiva asupra a ceea ce înseamnă moartea fizică. Pentru mine moartea nu există. Noi doar trecem într-o altă dimensiune”, a spus Giulia în emisiunea Vorbește lumea, de la ProTv.

În cei 7 ani, viața Giuliei s-a schimbat radical. Mai exact, vedeta este cea care s-a schimbat. Și-a făcut curățenie în gânduri, în lumea din jur și a pornit într-o călătorie a iubirii de sine. 

Vedeta se simte minunat în pielea ei, debordează de încredere și spune că a ajuns, în sfârșit, să se iubească exact așa cum e.


“Cel mai important este să ajungem la un punct în care să avem acea încredere în noi. Cred că de fapt asta este lupta cea mare. Am ajuns la acest punct în care să spun: Ok! Mă iubesc așa cum sunt. Fiecare dintre noi avem structura noastră arhetipală, adică așa suntem construiți. Când am ajuns la concluzia că de fapt eu nu voi fi niciodată acea skinny women... Am zis, stai puțin, ia să accept eu cum sunt și să marșez pe chestia asta și să inspir mai multe femei care au această problemă cu kilogramele în plus”, a conchis Giulia. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel