Giulia Nahmany, despre drama trăită în copilărie. Cu ce probleme s-a confruntat vedeta: “Orice copil își dorește ca...’’

Data publicării:
Giulia Nahmany, foto Instagram
Descriere foto: Giulia Nahmany, foto Instagram

Giulia Nahmany și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în copilărie.

Giulia Nahmany se numără printre cele mai apreciate actrițe din România. Cu toate astea, puțini știu momentele grele prin care a trecut vedeta în copilărie. Giulia și-a deschis sufletul și a povestit că a suferit enorm de mult în momentul în care părinții ei au luat-o pe drumuri separate. Acest lucru o afectează chiar și în ziua de azi.

Giulia Nahmany,  despre momentele grele din copilărie

‘’Pentru orice copil atunci când părinții lui se despart este foarte dificil. Orice copil își dorește ca părinții lui să fie împreună și acum că nu mai sunt deloc și am rămas practic orfană, este o durere cu care trebuie să trăiesc pentru tot restul vieții mele. Cu toții avem un copil în sufletul nostru’’, a spus vedeta la Antena Stars.

Giulia Nahmany a vorbit și despre familia sa. Vedeta este mândră de soțul ei, dar și de cele două fetițe pe care le au împreună. Actrița se pregătește să plece într-o binemeritată vacanță în Grecia, alături de soțul și copiii săi.

‘’Fetele mele sunt o combinație între noi doi. Soțul meu este implicat 100%, este un tată extraordinar și sunt atât de recunoscătoare că l-am ales ca și soț și ca și tată. Noi în fiecare an plecăm în Grecia, este așa un loc al nostru unde ne place să mergem și încercăm acum să mergem. Nu există la noi vacanță fără copii. Noi suntem genul de părinți care ori plecăm împreună cu copiii, ori nu plecăm deloc. Dacă aș pleca doar cu soțul meu, nu aș avea acea liniște sufletească știind că fetele mele sunt singure acasă’’, a mai spus aceasta.

Giulia Nahmany, durere fără margini

Anul trecut, pe data de 26 iulie, vedeta și-a amintit cu dor de cea care i-a dat viață. S-au împlinit 7 ani de când aceasta nu mai este, iar dorul de părintele său o sfâșie pe vedetă.


„E o zi foarte specială! Astăzi ar fi trebuit să fie ziua mamei mele, Daniela. Nu-mi vine să cred că în curând se fac șapte ani de când am pierdut-o. Parcă a fost ieri. Și parcă acea gaură devine din ce în ce mai mare. Din momentul în care eu am pierdut-o pe ea, atunci s-a produs acea schimbare. (...) Am avut șansa să găsesc anumite persoane: ghizii mei spirituali, care m-au ajutat în acest sens și m-au făcut să înțeleg anumite aspecte. Chiar și vizavi de moarte. Eu mi-am schimbat perspectiva asupra a ceea ce înseamnă moartea fizică. Pentru mine moartea nu există. Noi doar trecem într-o altă dimensiune”, spunea Giulia în emisiunea Vorbește lumea, de la ProTv, în urmă cu un an.

În cei 7 ani, viața Giuliei s-a schimbat radical. Mai exact, vedeta este cea care s-a schimbat. Și-a făcut curățenie în gânduri, în lumea din jur și a pornit într-o călătorie a iubirii de sine. 

Vedeta se simte minunat în pielea ei, debordează de încredere și spune că a ajuns, în sfârșit, să se iubească exact așa cum e.


“Cel mai important este să ajungem la un punct în care să avem acea încredere în noi. Cred că de fapt asta este lupta cea mare. Am ajuns la acest punct în care să spun: Ok! Mă iubesc așa cum sunt. Fiecare dintre noi avem structura noastră arhetipală, adică așa suntem construiți. Când am ajuns la concluzia că de fapt eu nu voi fi niciodată acea skinny women... Am zis, stai puțin, ia să accept eu cum sunt și să marșez pe chestia asta și să inspir mai multe femei care au această problemă cu kilogramele în plus”, a conchis Giulia. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel