Giulia, mesaj emoționant la aniversarea fiicei sale: Inima mi-e plină de amintiri frumoase / Cum au sărbătorit

Data publicării:
Sursa foto: Instagram @mygiulia
Descriere foto: Sursa foto: Instagram @mygiulia

A fost un weekend memorabil pentru două dintre cele mai iubite familii din lumea mondenă românească. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au celebrat aniversarea fiicei lor, Antonia, care a împlinit 12 ani, iar Pepe a organizat o petrecere cu fast pentru fiica sa mai mică, Rosa Alexandra, care a sărbătorit 9 ani.

Pentru Giulia Anghelescu (39 de ani) și Vlad Huidu, sărbătorirea aniversării fiicei lor a fost o ocazie de bucurie și emoție. Antonia a fost răsfățată cu o surpriză de neuitat în aer liber, la prietenul lor de încredere, Edy Chereji, la Străulești. Giulia a transformat locul într-un adevărat paradis al poveștilor, aranjând o masă pe iarbă, presărată cu perne și paturi roz, pentru a-i primi pe cei mai apropiați prieteni ai fiicei sale. Cu un tort roz elegant, înghețată și un meniu delicios, petrecerea a fost de un echilibru perfect între eleganță și distracție, potrivit pentru o adolescentă în devenire.

Mesajul emoționant pe care Giulia l-a transmis fiicei sale la împlinirea celor 12 ani a atins corzile sensibile ale tuturor celor prezenți. “De ziua ta, inima mi-e plină de amintiri frumoase cu o fetiță mică, drăgălașă, curioasă, curajoasă și ambițioasă, care se transformă în fiecare zi într-o domnișoară. Mi-ai schimbat viața de când ai venit pe lume și m-ai făcut să mă întreb cum am putut să trăiesc până atunci fără tine. Ești minunea mea și nu-mi vor ajunge zilele să-i mulțumesc lui Dumnezeu că m-a binecuvântat cu acest dar minunat. Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă eu. Te iubesc enorm!”, a fost mesajul pe care Giulia Anghelescu l-a scris.

 

Fiica lui Pepe a împlinit 9 ani

Pe de altă parte, Pepe (44 de ani) a fost și el în centrul atenției în acest weekend, organizând o petrecere cu fast pentru fiica sa, Rosa Alexandra, care a sărbătorit 9 ani. Artistul a transformat ziua Rosei într-o adevărată explozie de bucurie și distracție, invitând mai mulți copii la o petrecere plină de activități amuzante. De la karaoke și dans, până la un concurs de costume sumo, petrecerea a fost pe placul micuței Rosa și a prietenilor ei.

Pepe a mărturisit că se simte extrem de fericit și împlinit alături de familia sa frumoasă și numeroasă. Recent, artistul a fost protagonistul unei ședințe foto pentru coperta revistei VIVA!, în care a emanat fericire alături de cei dragi, demonstrând încă o dată că familia este cea mai de preț comoară în viața sa.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Deaconescu | Categorie: Social


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel