Giulia, fotografie INTERZISĂ minorilor, alături de soțul ei. Ce sărbătoresc cei doi

Data publicării:

Giulia a plecat într-o vacanță de lux, alături de Vlad Huidu, de unde a postat o fotografie din intimitatea celor doi.

Giulia și Vlad Huidu au plecat într-o vacanță romantică în doi, departe de grijile cotidiene și fără copii, într-o destinație de lux, în Dubai. Cei doi au și un motiv de sărbătoare, întrucât împlinesc 10 ani de căsnicie. Artista a ținut să imortalizeze momentele trăite alături de partenerul ei încă din prima zi, astfel încât a postat pe rețelele de socializare o fotografie interzisă minorilor. 

Cei doi apar într-o ipostază foarte tandră, în halate albe, semn că abia ce s-au trezit. Detaliul care a stârnit însă curiozitatea tuturor este bustul artistei lăsat, fără nicio inhibiție, la vedere.

Ce i-a reproșat Giulia soțului ei, în aeroport

Chiar dacă, odată ajunși la destinație, lucrurile par perfecte, acestea nu au fost așa încă de la plecare. Înainte de a se urca în avion, artista i-a reproșat partenerului ei faptul că nu îi dă atenție suficientă, stând cu ochii  doar în ecranul telefonului.

"Am plecat și noi într-o vacanță, numai noi doi, și stai doar cu ochii în telefon. Te deranjez?", a spus Giulia pe Instagram.

Giulia și Vlad Huidu erau pe cale să se despartă

Deși acum trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz, nu mereu a fost așa, întâmpinând și momente de cumpănă. La un moment dat, în cuplul celor doi s-a produs o ruptură de un an jumătate, ruptură care a fost foarte benefică în cuplu, spune Giulia.

„În momentul în care am fost convinsă că mi-l doresc alături de mine pentru tot restul vieții am zis că indiferent de situație, noi trebuie să avem încredere unul în celălalt sută la sută dacă s-ar putea și n-au prea fost astfel de momente între noi', a mărturisit Giulia Anghelescu, potrivit viva.

"A fost cel mai bun lucru care se putea întâmpla"

Deși s-a produs acea ruptură între ei, Giulia a mărturisit faptul că întotdeauna a știut că se vor împăca, pentru că își dorea prea mult o relație cu Vlad. Ba chiar, a știu de atunci că bărbatul va fi tatăl copiilor lor, fapt ce s-a și întâmplat, pentru că cei doi au împreună doi copii superbi.

„El o fi vorbind că am fost un an jumate despărțiți înainte sa ne căsătorim. Așa a fost sa fie și consider că a fost cel mai bun lucru care se putea întâmpla a fost despărțirea noastră de atunci. Am fost împreuna 3 ani după care ne-am despărțit un an jumate, iar după ne-am regăsit. Am fost perseverentă, am așteptat. Eu am fost convinsă ca vom fi împreună și că el va fi tatăl copiilor mei. Sunt o femeie care știe ce vrea și indiferent de situație voi lupta până în pânzele albe pentru lucrurile pe care mi le doresc', a continuat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel