Giulia, despre ruptura de un an și jumătate cu soțul ei: A fost cel mai bun lucru care se putea întâmpla

Data publicării:
Giulia Anghelescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Giulia Anghelescu, sursa foto Instagram

Cântăreața Giulia și Vlad Huidu s-au despărțit timp de un an jumătate, după trei ani de relație.

Giulia și Vlad Huidu sunt împreună de 15 ani și trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din sowbiz. Totuși, nu mereu a fost așa, a recunoscut cântăreața. La un moment dat, în cuplul celor doi s-a produs o ruptură de un an jumătate, ruptură care a fost foarte benefică în cuplu, spune Giulia.

„În momentul în care am fost convinsă că mi-l doresc alături de mine pentru tot restul vieții am zis că indiferent de situație, noi trebuie să avem încredere unul în celălalt sută la sută dacă s-ar putea și n-au prea fost astfel de momente între noi', a mărturisit Giulia Anghelescu, potrivit viva.

"A fost cel mai bun lucru care se putea întâmpla"

Deși s-a produs acea ruptură între ei, Giulia a mărturisit faptul că întotdeauna a știut că se vor împăca, pentru că își dorea prea mult o relație cu Vlad. Ba chiar, a știu de atunci că bărbatul va fi tatăl copiilor lor, fapt ce s-a și întâmplat, pentru că cei doi au împreună doi copii superbi.

„El o fi vorbind că am fost un an jumate despărțiți înainte sa ne căsătorim. Așa a fost sa fie și consider că a fost cel mai bun lucru care se putea întâmpla a fost despărțirea noastră de atunci. Am fost împreuna 3 ani după care ne-am despărțit un an jumate, iar după ne-am regăsit. Am fost perseverentă, am așteptat. Eu am fost convinsă ca vom fi împreună și că el va fi tatăl copiilor mei. Sunt o femeie care știe ce vrea și indiferent de situație voi lupta până în pânzele albe pentru lucrurile pe care mi le doresc', a continuat ea.

Giulia a răbufnit în mediul online, după ce a fost criticată

„Am primit un comentariu la noua mea postare de la o fată, o femeie. Mi-a spus că sunt penibilă pentru că sunt mamă și nu am voie să scot limba. Nu pot să cred, eu refuz să cred, că în 2022, mai există o asemenea mentalitatea bătrână și veche în care dacă esti mamă trebuie să îți pui un sac pe cap, stai la cratiță, nu te aranjazezi, nu te comporți așa cum vrei. Poftim? Penibilă este gândirea asta", a scris Giulia Anghelescu, acum ceva timp, pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel